2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سلام من ۸ ماهه تقریبا شکر خدا میخونم و واقعا عالی بوده.من ۲ رکعت شفع و یک رکعت وتر میخونم.

اگه واقعا نمیتونین قبل اذان صبح بخونین ومیدونین واقعا قضا میشه  میتونین نیمه شب شرعی به بعد بخونین. واگه اون موقع هم نشد ۹ شب به بعد بخونین. و اگه هم یک شب قضا شد در طول روز قضاشو بخونین،اینقدر ثواب برای قضاش نوشتن.

حالا ۱۱ رکعت هم نتونستین ،فقط ۲ رکعت شفع و یک رکعت وتر بخونین. بازم اگه نشد یک رکعت وتر بخونین. اگه نتونستین کامل ذکرای قنوت هم بگین کمترش کنین.

من اوایل به شکل آسون میخوندم. بعدش خودت ترغیب میشی و میگی حیف کامل نخونم ذکراشو.

استارتر حاجت رواباشی عزیزم  خیلی التماس دعای فرج.

برای سلامتی و ظهور امام زمان عج 🤲

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

بگو ثمره سختی های مریم هم ان شاالله یه نی نی ناز بشه

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

2810