2777
2789

جاریم حاملس اما از من قایم می‌کنه نمی‌دونم این دیگه چه سیاستیه...حالا که منکر میشه من بدتر شاخکام تیز شده که بچش چیه راهی هست آدم بتونه بفهمه،؟؟؟باور کنید خودش باعث شده انقد کنجکاو شم وگرنه اصلا مهم نیست بمن چه....

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

دیده اینقدر کنجکاوی حق داره نگه 😐

فضولی مگه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن خوشگلتر بشی پسر من حامله شدم هر کی منو میدید میگفت تو چه خوشگلتر از قبلت شدی بچمم پسره الان باز نمیدونم شنیدم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

آره یدونه سر ماهیه که بازش میکنن یدونه هم سر گوسفند بازش میکنن جنسیت میفهمن

مال هرکی امتحان کردیم درست بود

خواهرم برا من سر ماهیو باز کرد درست گفت جنسیتو

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

از من تجربه گر به شما یه حرف .

جنسیت جنین  نه تنها دیگری بلکه خودت هم مهم نباشه بچه فقط سالم باشه دختر و پسر فرق نداره خودت  اصلا حساس نکن بچه ی یکی دیگه هست خوب و بدش برای خودشه توهم زندگی خودتو بکن

دیده اینقدر کنجکاوی حق داره نگه 😐 فضولی مگه

مگه اینم پنهون کاری داره خب چندماه دیگه همه می‌فهمن من از موذی بازی بدم میاد 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
آره یدونه سر ماهیه که بازش میکنن یدونه هم سر گوسفند بازش میکنن جنسیت میفهمن مال هرکی امتحان کردیم د ...

از کله پاچه چند مورد خطا دیدم