2777
2789
عنوان

راهی هست آدم بفهمه جنسیت جنین کسی دیگه چیه،؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست
میگن خوشگلتر بشی پسر من حامله شدم هر کی منو میدید میگفت تو چه خوشگلتر از قبلت شدی بچمم پسره الان باز ...

درباره همه صدق نمیکنه

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
خدا تو قرآن میگه اگه نمبگیخوان چیزی رو بدونی تو زندگیمون تجسس نکن

عزیزم چه تجسسی...چند ماه دیگه معلوم میشه محض سرگرمی...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یدونه سر ماهیه که بازش میکنن یدونه هم سر گوسفند بازش میکنن جنسیت میفهمن مال هرکی امتحان کردیم د ...

سر ماهی بلد نیستم ولی سر گوسفند خیلی جوابه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
از من تجربه گر به شما یه حرف . جنسیت جنین  نه تنها دیگری بلکه خودت هم مهم نباشه بچه فقط سالم ب ...

بابا محض سرگرمی...آدم دلش میخواد بدونه نه رو حسادت و...من خودم هم دختر دارم هم پسر.مگه باید حتما تاثیری تو زندگیم داشته باشه؟آدم از غریبه هم تو خیابون می‌پرسه بچت چیه که ذوق کنه

من وقتی دحترم رو حامله بودم همش شاد و گردش بودم ولی موقع بارداری پسرم افسردگی گرفتم 

آره اینا به هورمون مربوطه نه به جنسیت 

🤣🤣🤣 مث جاری من که عکس سونوش قایم میکرد🤣

خدایی فازشون چیه؟؟؟شما فهمیدی دلیل پنهوکاریشو؟؟؟من هم پسر دارم هم دختر رفتارش عجیبه برام

فعال هست؟ ( ناز داشتن منظورم نیستا ممکنه لم بده رو مبل و حالت سنگینی ب خودش بده ولی وقتی توجه کنی سب ...

کلا همیشه تنبل و خسته و افسرده و بیحاله چه حالت عادی چه بارداری اول که دختر بود چه الان...

من میگم خودت بارداری میخوای کسی متوجه نشه جنسیت چیه

نه والا.من دوتا دارم دیگم با بارداری خداحافظی کردم....

سر ماهی بلد نیستم ولی سر گوسفند خیلی جوابه

آره خیلی دقیقه

ماهی هم همینطور دقیقه فکر کنم اینطوری باشه وقتی از دهن کامل بازش میکنن اگه به استخوان فکش گوشت آویزون باشه پسره اگه چیزی آویزون نباشه دختر اگه اشتباه نکنم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
آره خیلی دقیقه ماهی هم همینطور دقیقه فکر کنم اینطوری باشه وقتی از دهن کامل بازش میکنن اگه به استخوا ...

نه اگه آویزون باشه دختره.

ما میگیم پَل داره. یعنی گیس داره.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.