2777
2789
متاسفانه آره  نترس خودتو تقویت کن  چایی رو هم فعلا ترک کن

قرص ففول میخورم تقریبا یک ماه بهم گفت برم پیش متخصص تا سرم آهن تجویز کنه ولی ترسیدم

وای من عاشق چایی ام این مورد خیلی سخته برا یه چای خور🤭

اره برام قرص نوشته صبح ناشتا بخورم الهی عزیزم برات دعا میکنم انشاالله خدا بهت یه نی نی صحیح و سالم ...

آره منم الان قرصو خوردم  

ممنونم عزیزم 

الهی خوشبخت و عاقبت بخیر بشی 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص ففول میخورم تقریبا یک ماه بهم گفت برم پیش متخصص تا سرم آهن تجویز کنه ولی ترسیدم وای من عاشق چای ...

ففول عالیه

چایی خیلی کمرنگ بخوری مشکلی پیش نمیاد

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
مرسی عزیزم دلم انشاالله به سلامتی فارغ بشی دستت دردنکنه خیلی ممنون ازت خیلی گلی 🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم 😘😘😘😘