2777
2789
پوف چرا این نسل جدیدا انقد بد اذیت میکنن مامانم دیشب خونمون بود میگفتن بچهای قدیم ی شیر میخوردن عوض ...

پسر منم دو ماهشه تاپیک قبلم ریپ زدین بخدا که مامانم منم میگفت بچهای قدیمو ارزو داشتیم چشم باز کنن  ببینیم چطورین پسر منم دیشب بخاطر واکسنش تا صب بیدار بودم دیروز یعنی یساعت سرجمع نخوابید  نق نق  امشبم با بدبختی دور زدن تو ماشینو صدای جارو خوابوندمش الانم بیدار شد شیر خورد خوابشم میاد دهن دو متر باز میشه بچه نمیخوابه بیچاره مامانم میگه قدیم این همه قطره بود دارو بود مگه یدونه قنداب واسه دلدرد بود همین بچهای الان ن تنها خواب در برابر دارو ام مقاومن 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم دو ماهشه تاپیک قبلم ریپ زدین بخدا که مامانم منم میگفت بچهای قدیمو ارزو داشتیم چشم باز کنن &n ...

بچه اگه اذیت نباشه بی قراری نمی کنه عزیزم. ببین کولیک داره یا رفلاکس یا شاید سرما خورده. یا دلدرد داره

حالم از آدمای زندگیم بهم میخوره اصن نمیدونم دارم چیکار میکنم باید فراموش کنم بعده رو بلد نیستم حس تن ...

خیلی کلی گفتی

به هر حال حس تنهاییو همه مون داریم. باید قبول کنی که بهتره با درون خودت آشتی کنی و با خودت در صلح و عشق باشی