2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بین میری بااین روال 😅

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
:) خسته شدم از رژیمای مختلف با توجه ب رژیمای سنگین ک میگرفتم مثل آب بدنم ضعیف شد دیگه  گفتم ب ...

نه نکن

برو باشگاه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

پس لاغر می کنه 😁😁

بله 😅

ادامه بده 

الکی میگن ببین هیچی نمیشه هرچقدر تونستی ادامه بده و به وزن ایده آل برس 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
همین رژیمی ک‌گفتم ‌ و میگین ؟

آره 

حالا هر چیز دیگه ای هم بود همین روش انجامش بده 

من خودم همینجوری خیلی وزن کم کردم 😉

بله 😅 ادامه بده  الکی میگن ببین هیچی نمیشه هرچقدر تونستی ادامه بده و به وزن ایده آل برس  ...

بنظر شما اینطوری

‌که من برنامه غذایی ریختم برای خودم 

کالریشم کمه ‌‌میان وعده ام نداره 

تو چه مدت چند کیلو میتونم لاغر شم؟

بنظر شما اینطوری ‌که من برنامه غذایی ریختم برای خودم  کالریشم کمه ‌‌میان وعده ام نداره  ...

خب بستگی به بدن و وزن فعلی و قد و جنسیت  و کلی چیز دیگه داره

ولی سعی کن چیزایی که پروتئین داره زیاد بخوری 

من قدم 190 و وزنم شده بود 100 ولی توی 40 روز شدم 89 😉