2777
2789
عنوان

توروخدا کیا سردرد طولانی مدت بدون دلیل داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 102 پست

منم تقریبا همین طورم

غذاهای با طبع سرد رو تا حد ممکن مصرف نمیکنم یا بعدش حتما گرمی میخورم

برا من سردیجات باعث میشه سردردم بدتر بشه میخوای شما هم چندروز امتحان کن.

خوابت باید کافی باشه.

روغن بنفشه کنجد بگیر قبل از خواب بریز داخل بینیت یک یا دو قطره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شقیقم وگوشم و پیشونی وچشمم....

واااایییی منم اینطوری میشم میترسم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ممنونم از راهنماییت♥️♥️

خب هنوز که چیزی براتون نفرستادم. چطوری بفرستم لینک نمیشه گذاشت؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
هرروز اینجوری؟

نه بعضی وقتا. چشمم و گوشم و سرم با هم درد میگیرن. شقیقه کجاست راستی؟

یه لینکی پیدا کردم چطوری برای شما بفرستم؟ آخه لینک نمیشه گذاشت. به یکی دیگه از کاربران هم گفتم منتظر جوابشونم.

این علایم ربطی به تیرویید کم کار نداره؟؟وقتی باقرص نرماله

برا من که ربط نداشت عزیزم چون مشکل تیروئید نداشتم.

من اول مثل شما یه مدت گوش درد داشتم اول گفتن عفونت بعد گفتن مایع میانی تکون خورده کلی قرص خوردم. یکم بهتر شد سرگیجه م

بعد دردش زد به فک و صورتم بعدشم سردرد و سرگیجه 

رفتم دکتر اعصاب گفت دردای عصبی داری چندجور قرص داد بماند که چقد قرصا برام عوارض داشت و حال و روح و روانمو بدتر کرد  ... کم کم قطعش کردم چون تاثیری نداشت بدتر از نظر روحی هم داغون شدم...

ببخشید طولانی شد ولی خواستم بگم یه مدت بررسی کردم دیدم غذاهایی که میخورم خیلی تاثیر داشت.  سردی رو گذاشتم کنار تا حدممکن.  دمنوشای گیاهی میخوردم چیزایی که برا اعصاب خوب بود.

گاهی فقط بادرنجبویه و به لیمو 

گاهی بادرنجبویه و اسطوخودوس و سنبل الطیب داخلش گلاب و یکم زعفران

برا من که ربط نداشت عزیزم چون مشکل تیروئید نداشتم. من اول مثل شما یه مدت گوش درد داشتم اول گفتن عفو ...

خوب واقعا خوب شدید توروخدا؟؟الان راحت میتونی توی جمع ومهمونی بری؟

یه دکتر طب اسلامی رفتم چندتا از مواردی که بالا نوشتمو اون بهم گفت البته من دقیق کامل رعایت نکردم اما برام خوب بود کاغذشو دارم نمیدونم نوشته ش خواناست یا نه، اگر مایلی سرفرصت عکسشو بفرستم یا برات بنویمسش؟

یه دکتر طب اسلامی رفتم چندتا از مواردی که بالا نوشتمو اون بهم گفت البته من دقیق کامل رعایت نکردم اما ...

آره توروخدا کمکم کن خواهر....توی تایپکهات دیدم علایم منو داشتی....توروخدا الان راحت بیرون میری مهمونی اینا میری؟؟چنذمدت طول کشید خوب شدی توروخدا

2810