2777
2789

من هیچکارشون نکردم اصلا زیادم نمیبینمشون و خونشون نمیرم ولی الکی باهام مشکل دارن و غیبتمو میکنن و پشت سرم حرف میزنن😕

مثلا تو سال ۱۴۰۲کمتر از ده بار دیدمشون فکر کنم شش بار دیدمشون دو بار من رفتم خونه ی یکی از خاله هام دیدمشون و اون چند بار دیگه رو اونا اومدن خونمون  

من خودمم پشت سرشون تا حالا حرفی نزدم از خوبیشون گفتم ولی از بدیشون نگفتم ولی اونا باهام مشکل دارن دلیشم نمیدونم چرا😐

شما نمیدونید چرا اینجوری میکنن باهام؟؟

چکار کنم به نظرتون

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالابه زندگیت حسادت میکنن ازشون لابد سر تری

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

چون ازیچیزی دارن میسوزن 

یایسری هاکلاعادتشونه پشت همه حرف بزنن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

عع کهنوجی هسی؟ من زرندم😂کرم دارن خواهر دقشون اشت میگیره 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
عین دخترخاله های منن ک انگار دشمن خونی منن. منم محل بهشون نمیزارم بیشتر ازهمین میسوزن

دختر خاله های منم همینطورن من اصلا نمیبینمشون چجوری محلشون نزارم؟

مجازی را هم بگو چجوری محل نزارمشون

اره عزیزم🥰 میخوام حرصشون بودم نمیدونم چجوری🤧😂

خوشگل پوشگل کن 🤣

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
چون ازیچیزی دارن میسوزن  یایسری هاکلاعادتشونه پشت همه حرف بزنن

یکیشون جاریمه 

من فکر میکنم چیز خاصی ندارم ولی بازم حسادت میکنن بهم

دختر خاله های منم همینطورن من اصلا نمیبینمشون چجوری محلشون نزارم؟ مجازی را هم بگو چجوری محل نزارمشو ...

مثلا تو مجازی استوری ها و پستاشونو اصلا نگا نکن. این مورد طرفو میسوزونه شک نکن.

حتی لایکم نکن