2777
2789
عنوان

کیا بچه دوم یا سومشون ناخواسته بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 22 پست
ولی من نمیتونم حالم بعضی وقتا خیلی بد میشه

عادت میکنی عزیزم

من اولش خیلی چون و چرا کردم تو ان تی رفتم بچه مشکل داشت 

گردنش ضخیم بود

ان تی بالا بود .رفتم آمینو سنتز و کلی استرس کشیدم اخرشم انقدر نذر و نیاز کردم خداروشکر بچم سالم بود 

احساس میکنم خدا میخواست یکم حالیم کنه انقدر چون و چرا نیارم تو کارش .صلاح ما دست خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همینطور دارم میشم شغلمو از دست میدم نمیتونم قبول کنم بچه رو

بعدا خیلی عزیز میشه برات.شاید باورت نشه ولی این بچه های خدا خواسته روزی زیادی دارن من بعد از این بچه هم خونه دار شدم هم خیلی از اختلافاتم با شوهرم حل شد و زندگیم شیرین شد.بعد که دو سالش شد آزمون دادم و معلم شدم.

عادت میکنی عزیزم من اولش خیلی چون و چرا کردم تو ان تی رفتم بچه مشکل داشت  گردنش ضخیم بود ان ...

درست میگی خدا کنه منم آرامشمو بدست بیارم هرروز که میگذره برام تلخ تر میشه 

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

سلام عزیزم بفرمایید 

نتیجه تفال :

۱- ویژگیهای روحی جنابعالی عبارتند از جذاب رک گو دلیرو شجاع با اعتماد به نفس شوخ حراف خود خواه باهوش حادثه جو سیاستمدار زیرک و ناقلا روشنفکر پرحافظه با محبت نترس مشاوری مهربان و خوب

۲- اگرچه طالب آن می باشید ولی نباید برای بدست آوردن آن دست به هر کار غیر متعارفی بزنید که به صلاح شخصیت علمی و خانوادگی و اجتماعی جنابعالی نمی باشد باید متوجه باشید که خوشیها چون برق می گذرد ولی آبرو و حیثیت برجای می ماند راز دل خود را کمتر در میان بگذار و جلوی زبان خود را بگیرید که هر رازی نباید فاش شود عزیزم گلاسکو می گوید : عشق بزرگترین رویداد در زندگی است ولی کامیابی نتیجه احتراق خود به خود نیست بلکه باید به آب و آتش عاقالانه زد و گرنه همه جا می سوزد

۳- این نیت به سرعت عملی نمی گردد چون هنوز مقدمات آن کاملاً آماده نشده است ولی به هرصورت دیر یا زود عملی خواهد بود برای سرعت بخشیدن به آن به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا کنید و بهتر است سوره مبارکه البدر را با معنی و حضور قلب بخوانید

۴- انسانهای موفق از راز و رمز کار خود غافل نیستند و با اندیشه عمل م یکنند پس جنابعالی نیز کمی بیشتر دراین باره اندیشه کنید خواجه در بیتهای ۲-۴-۵- فرماید ( آن محبوب زیبا هر جا تبسمی کند گل چهرگان او را برچشم خود جای می دهد ) ( ای جوان سروقامتت گوی سعادت را از میدان هستی ربوده قبل از آنکه بالای راست تو چون چوگان و کمان خم شود و از توکاری ساخته نباشد به هوش باش ) ( عاشقان جانثار را بر سر وجان خویش حکمی و فرمانی نباشد زیرا هر چه حکم عشق باشد آن را انجام می دهند ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این سه معنی

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭