2777
2789

الان باردارم بچه دوم اصلا نمیتونم این وضعو تحمل کنم خیلی اذیتم فکر میکنم به بچه اولم ظلم شده من اصلا به بچه فکر نمیکردم جلوگیری داشتم ولی باردار شدم وقتی فهمیدم خواستم سقطش کنم فقط به خاطر گناهش سقط نکردم الان دیگه چهارده هفتمه ولی هرکاری میکنم تحمل وضعیت برام سخته

شماها همچین تجربه ای داشتین؟ چی شد آخرش تونستین کنار بیاین

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ناخواسته بودم انگار،بچه سومم،با کلی تفاوت سنی با خواهرام،خداروشکر من راضیم🤣ایشالا مامانمم راضی باشه،البته خب بخاطر تفاوت سنی زیادیه مشکلاتی داریم،ولی خب خواهرام به عنوان واسطه خوب کار میکنن

من ناخواسته بودم خواهرم یکساله بوده، الان گاهی به مامانم می گم حیفت نمیاد منو نمی خواستی؟ 

اتفاقا معمولا بعدا ناخواسته ها رو بیشتر دوست میدارن مطمئن باش بعدا مهرش به دلت میفته و از این حست پشیمون می شی

من بچه ی اولم یک سال و هشت ماهش بود که دومی رو باردار شدم افسردگی داشتم شغلمو از دست داده بودم به خاطر بچه.خیلی خیلی سخت گذشت ولی الان که می بینم همدیگه رو دارن و با هم بازی می کنن هر روز با تمام وجود خدا رد شکر می کنم.خدایا شکرت. 

من بچه ی اولم یک سال و هشت ماهش بود که دومی رو باردار شدم افسردگی داشتم شغلمو از دست داده بودم به خا ...

دقیقا منم همینطور دارم میشم شغلمو از دست میدم نمیتونم قبول کنم بچه رو

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین