2777
2789
بابا ب حرف بقیه گوش نده کسی ک تو چهار ماه بتونه رتبه یک کنکور بشه قطعا میشه تو این تایم هم ی درصد خو ...

فداتشم خیلی دعام کن شبو روزم گریس

اگر‌نشه باید در اتاقو ببندم و خودمو حبس کنم چون حتی خونوادمم شمادتم میکنن مسخرم میکنن

دعام کن و بشه من الان شروع میکنم ب خوندن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سئوالتونو بپرسین بتونم حتما

ببخشید من میخام کنکور ثبت نام کنم ولی دی دیپلم میگیرم میشه ثبت نام کرد ؟ ورودیه خرداد سال دیگه باشم ؟ دانشگاه قبول می‌کنه ؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
بابا ب حرف بقیه گوش نده کسی ک تو چهار ماه بتونه رتبه یک کنکور بشه قطعا میشه تو این تایم هم ی درصد خو ...

ی چیزی ک امید میده اینه که من ساکن کرجم کرج پارسال تا ۱۱ هزار دعوت کرده و قبول شدن امسال میگن تا ۱۵ هزار قراره دعوت ب مصاحبه بشه 

ینی‌نمیتونم‌من حداقل ۱۰ هزار بیارم؟حس میکنم بشه معدلمو ۱۸و۵۰ بگیرم و درصدای ۳۰بزنم عالیه

ولی اینکه بشه ۳۰ زد این استرسش گرفته ک میشه ینی حتی ب ۲۰ هم راضیم

2805
فداتشم خیلی دعام کن شبو روزم گریس اگر‌نشه باید در اتاقو ببندم و خودمو حبس کنم چون حتی خونوادمم شماد ...

چشم حتما توام منو دعا کن از چیزی نترس از کنکور غول نساز مث بقیه امتحانای دیگس هر چی بلدی بزن اصن ب فکر این نباش ک پاسخ برگت خیلی جاهاش سیاه نشده

کاربر سابق تاج مانا  
چشم حتما توام منو دعا کن از چیزی نترس از کنکور غول نساز مث بقیه امتحانای دیگس هر چی بلدی بزن اصن ب ف ...

حتما دعا میکنم ایشالا خدا تو همه مراحل زندگیت پناهت باشه و هر مشکلی داری حلش کنه

ی چیزی ک امید میده اینه که من ساکن کرجم کرج پارسال تا ۱۱ هزار دعوت کرده و قبول شدن امسال میگن تا ۱۵ ...

میشه بابا مثلا اگ ی درسی 30تا سوال داره تو فقط ده تاشو بزنی راحت سه تا رو اوردی

کاربر سابق تاج مانا  
میشه بابا مثلا اگ ی درسی 30تا سوال داره تو فقط ده تاشو بزنی راحت سه تا رو اوردی

اره عزیزم من دادم شروع میکنم پایه دوزادهم بخونم خیلی از مشاوره گفتن ک پایه دوزادهم ۳۰ الی ۴۰ میتونی 

ولی خب درمقابل خیلیا گفتن سوالات ترکبیع و تو ۵ هم نمیتونی

اره عزیزم من دادم شروع میکنم پایه دوزادهم بخونم خیلی از مشاوره گفتن ک پایه دوزادهم ۳۰ الی ۴۰ میتونی& ...

سوالات ترکیبی که قطعا میدن ولی همشون ترکیبی نیس نترس اصلا اگ دوازدهم رو تموم کردی و وقت داشتی مباحثی ک امکان داره با دوازدهم ترکیب بشه رو هم بخون ک دیگ عالی میشه

کاربر سابق تاج مانا  
اره عزیزم من دادم شروع میکنم پایه دوزادهم بخونم خیلی از مشاوره گفتن ک پایه دوزادهم ۳۰ الی ۴۰ میتونی& ...

بعد ی چیز دیگ چون تایم کمی داری هر مبحثی ک میخونی مسلما نمیتونی همه تستاشو بزنی تو فقط تستای مارک دار رو حل کن مخصوصا تست های کنکورای سالهای قبل

کاربر سابق تاج مانا  
سوالات ترکیبی که قطعا میدن ولی همشون ترکیبی نیس نترس اصلا اگ دوازدهم رو تموم کردی و وقت داشتی مباحثی ...

عزیزم من فقط دوازدهم میتونم چون وقت خیلی کمه و تقسیم کردم ۷ تا کتاب میخام بخونم فلسفه و منطق و ریاضی حذفه 

۷ تا کتاب هر کودوم توی ۳ روز جمع میکنم

2810