2777
2789

سعی کن از هر درس اون مباحث بخونی که حتما توی کنکور میاد.♥️

موفق باشی.

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شرو کن نهایی هارو بخون بعد از همون مباحث نهایی هم تشریحی بخون هم تست بزن بعد تمومشون کردی و وقت داشتی حالا شرو کن مباحثی از کنکور و بخون ک تست خیز ترن یا اسون ک تست خیزبو بیشتر توصیه میکنم چون ممکنه مباحث اسونو سخت تر بدن بعد هم 3 هفته مونده بود ب کنکور دیگ پیشروی نکن و مرور و شرو کن .......فقط الان تا میتونی بخون

ببخشید من میخام کنکور ثبت نام کنم ولی دی دیپلم میگیرم میشه ثبت نام کرد ؟ ورودیه خرداد سال دیگه باشم ؟ دانشگاه قبول می‌کنه ؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
شرو کن نهایی هارو بخون بعد از همون مباحث نهایی هم تشریحی بخون هم تست بزن بعد تمومشون کردی و وقت داشت ...

میشه کمکم کنی؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
وقعا؟🤲🤲🤲🤲😔😔😔پس چرا خیلیا ناامیدم کردن گفتن نمیتونی بیخیال شو

بابا ب حرف بقیه گوش نده کسی ک تو چهار ماه بتونه رتبه یک کنکور بشه قطعا میشه تو این تایم هم ی درصد خوبی زد

کاربر سابق تاج مانا  
2810