2777
2789
عنوان

یه مشکل عجیبی گیر کردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر منکه کسی ک نخاد جواب نده نمیده اصن بفرض ایشون ب طرز وحشتناکی با شخصیت و هر ثانیه پیام بده عایا ...

نمیدونم اشتباه کردم

شاید چون محبت کلامی داشت و شوهرم نداره

ناخواسته ادامه دادم

ولی عذاب وجدان دارم حالم بده

گناهه

خدا ببخشه منو

به صرف اینکه با ادبیات درست صحبت کرده نمیشه گفت باشخصیته 

که اگه شخصیت داشت وقتی متاهل و شما هم متاهل هستی ادامه نمیداد

اتفاقا ادم کاملا بی شخصیت و سطح پایینی هست که توی دیوار دنبال ارتباط هست اونم با ادم متاهل 

هدفش هم از حرفاش کاملا مشخصه که چیه 

اولشمیگه امیدوار شدم به زندگی بعد نیخواد بیاد ناله که از ذست زتش و تو رو فرشته نجات بدونه بعد هم رابطه و خیانت بعد هم اون شخصیت زشت اصلیش رو نشون بده

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

رودربایستی دارید؟اونم با یه مرد غریبه؟

اونم تو این موردی ک ممکنه زندگیتون رو به خطر بندازه

خودتونو بزارید جای همسرتون ببینید دوست دارید چنین کاری کنه پنهان از شما؟

به جای دلسوزی برای طرف مقابل به فکر زندگی خودتون باشید ک اگ همسرتون متوجه بشن چه اتفاقی میوفته

در ثانی ممکنم هست با شخصیت حرف زدن ایشون یه دام باشه برای شما

و اگر ایشون شخصیت داشت به یه زن متاهل پیام نمیداد 🙂

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
اره شوهرم اهل محبت نیست چشمش همش به زنای دیگ هست ولی من تا الان خطا نکردم خدا خودش میدونه الان عذ ...

عزیزم داره گول ت میزنه 

یه چاق عمیق حفر کرده و روش رو با چند تا کل پلاستیکی تزئین کرده و میگه بیا با هم بریم روی چاه ،چیزی نیست،توش غرق نمیشبم

قبلا یکی امده بود بهم پیام داده ک من مث برادرتم ویا دوستتون هستم بهشون محترمانه گفتم آقای محترم من برادر دارم پسر دارم شوهر هم دارم ک عاشقشم پس نیازی ب مزاحمت نیست تا الان دگه مزاحم نشد 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
موندم واقعا اینقد راحت گول می‌خورید. حذفش کن.همین کارو شوهرت میکرد الان زمین و زمان رو بهم دوخته بود ...

شوهرم

اینقدر تو اینستا عکس زشت میبینه و تو خیابون کنار خودم زل میزنه به زنا

که وقت دیگه نمیمونه براش

ولی چون گناهه نمیخوام جواب بدم

عذاب وجدان گرفتم

انگار نفس خیرو شرم  دارن باهم میجنگن

نمیدونم اشتباه کردم شاید چون محبت کلامی داشت و شوهرم نداره ناخواسته ادامه دادم ولی عذاب وجدان دار ...

منم وقتی از همسرم بی توجهی میبینم از حرصم دلم میخاد بهش خیانت کنم ولی این کار بیشترین اسیبو ب خودت میزنه و اصلن راه حل مناسبی نیست 

فقط میتونم بگم متعسفام برات 

چرا

من که چندبار پاک کردم

خدایی به ذهنم نرسید کلا دیوار پاک کنم

میدونم گناهه

نمیخوام ادامه بدم

ناخودآگاه از احترامی که میزاشت حس خوب میگرفتن

آخه شوهرم خیلی بددهن و دست بزن داره به خانوادم فحش میده

نمیدونم حالم درک میکنی یانه

ولی چون گناهه و خدا دوست نداره فقط جواب نمیدم😔

شوهرم اینقدر تو اینستا عکس زشت میبینه و تو خیابون کنار خودم زل میزنه به زنا که وقت دیگه نمیمونه بر ...

دیگه هیچی نمیتونم بگم.کاش اینجور مردا (شوهر تون) میتونستن وقتی متاهل میشن متعهد هم بشن. و زن کمبود محبت پیدا نمی‌کرد . همینکه خودتون دلتون پاکه معلومه آدم قوی هستید. پس ادامه ندید.