2777
2789
عنوان

چجوری با فوت پدرتون کنار اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 26 پست
عزیزم همیشه ی بخش از پدر با شما باقی میمونه و بخشی از قلب شما با پدر خاک شد و رفت فقط اینو بدون ...

واقعامیگم‌تموم‌حس خوب انرژی شادی خنده همههههههه با رفتن بابام‌رفتن با بابام دفن شد فقط محبوریم ب ادامه زندگی کوفتی

قسم‌میخورم‌تو دنیا هیچقوت هیچ محبت و‌نوازشی از ته دل عمقی مثل پدرم نبوده برام و‌نیست چ‌بدبختم‌که دیگه باید حسرت بخورم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادت مطمئنم هیچوقتتتتت نمیکنم ولی واقعا خب چاره ای نداریم جز ادامه دادن هرچند دیگه خنده هام‌واقعی نی ...

چن وقته فوت شدن؟ خدارحمتشون کنه تسلیت میگم بهتون 

من بابام سرطان مری داره پنجمین جلسه شیمی درمانیشه واییی نمیدونم چرا هرروز ب نبودنش فکر میکنم الان تا تاپیک شمارو دیدم انگار یکی هولم میداد تو تاپیک تا خوندم پیامارو اشکه ک میاد فقط 

عزیزم منم پدرم رو ناگهانی از دست دادم. کنار میایی. مجبوری که کنار بیایی. چون عزیزای دیگه ات هم هستن که چشمشون به تو هست. من اوایل واقعا روانی شده بودم. الان نزدیک دوساله گذشته. الان می خندم حتی قهقهه می زنم ولی همیشه یه غصه کنار قلبم هست. من پدرم رو ده روز ندیده بودمو از دست دادم. همین الان هم با اشک تایپ کردم. ولی چاره چیه نباید ضعیف بود باید قوی باشی و حداقل برای اینکه باعث افتخارش باشی ادامه بدی.

چن وقته فوت شدن؟ خدارحمتشون کنه تسلیت میگم بهتون  من بابام سرطان مری داره پنجمین جلسه شیمی درم ...

۴ماه

کاش نمیدی تاپیکم وتوروخدا برو‌بیرون از تاپیک‌

ایشالله هرچی زودتر خوب بشه پدرت 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عزیزم منم پدرم رو ناگهانی از دست دادم. کنار میایی. مجبوری که کنار بیایی. چون عزیزای دیگه ات هم هستن ...

من ی ماه ندیدمش تهران بستری بود 

حتی دیگه تلفنی نمیخواست باهامون حرف بزنه میگفت غصه میخوریم‌ همش میگم‌اون‌لحظه‌جون‌دادنش چقدر دلتنگمون‌بود چقدر تنها بود😭😭😭

۴ماه کاش نمیدی تاپیکم وتوروخدا برو‌بیرون از تاپیک‌ ایشالله هرچی زودتر خوب بشه پدرت 

سه ماهه کارم شبو روز شده گریه😭😭😭😭خدا کنه من پیش مرگش بشم بابام ادم خوبیه هیچوقت با کسی کار نداشته تا الان کسی اخمشو ندیده به خدا قسم اگه بره چی😭😭واقعا خدا ب دلت ارامش بده خیلی سخته

سه ماهه کارم شبو روز شده گریه😭😭😭😭خدا کنه من پیش مرگش بشم بابام ادم خوبیه هیچوقت با کسی کار نداشت ...

الهی بمیرم برا دلت واقعا از ته دلم‌براشون‌دعا میکنم ب حق‌همین‌شب عزیز سلامتی کامللل بدست بیارن

عزیزم منم پدرم رو ناگهانی از دست دادم. کنار میایی. مجبوری که کنار بیایی. چون عزیزای دیگه ات هم هستن ...

عزیزم خدارحمتشون کنه بله آدم مجبوره تو این دنیا با خیلییی چیزا کنار بیاد هیچوقت فراموش نمیشن ولی مجبوری ب کنار اومدن