چقدر طول کشید البته فک کنم هیچوقت نشه کنار اومد فقط مجبور ب ادامه دادنیم
چقدر سخته خدایا انقد از سرشب اشک ریختم سردرد شدم کافیه یکی بهم بگه تواشکمیریزم
امشب یجوری حالم بده که😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حس میکنم یه کوه بود بهش تکیه داده بودم اون کوه الان ریخته نیست یجوری حس میکنم تنها وبی کس شدم😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کنار نمیاد ادم .. کم کم یسری خاطره ها کم میشه ولی ادم کنارمیاد چون میبینه بقیه هم عزیز از دست میدن. وو یهو به درجه ای میرسی حس میکنی کنارتن و تو همه شرایط دارن کمک میکنن
عادت مطمئنم هیچوقتتتتت نمیکنم ولی واقعا خب چاره ای نداریم جز ادامه دادن هرچند دیگه خنده هامواقعی نیست دیگه ارامش ندارم همش ته قلبمخالی دلتنگ همیشه بغض دارم وسط خندمکافیه ی چی یادش بیوفتم ک همینطور اشکام بریزه