2777
2789
عنوان

شیشه شیر واقعا لازمه برا بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا ، من برای بچه اولم چیکو خریدم نگرفت ، نگه داشتم برای دومی اونم نگرفت الآنم نگه داشتم برای سومی خخخخخخ

حالا جز اون بچه ی دومم چند بار مجبور شدیم بهش شیرخشک بدیم شوهرم بیبی لند خرید ارزان و عالی فوری از سرکوچه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
😂😂😂

من اینقده شیرداشتم

پسرم نگرفت

از توی بیمارستان خود پرستارا بهش شیرخشک دادن چون قندش میفتاد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خودم تحربه بچه داری ندارم ولی برای خواهر و برادرم و بچه های فامیل خیلیی دیدم نیاز شد

باهاش دارو میدادن یه سری جوشونده های مخصوص نوزادان

همش شسر نیست

بعدها بزرگتر شه اب و ابمیوه

نمیدونم دیگه مثبت نگرم من اصن شاید خیلی شیر داشته باشم😂😂

من به قدری سینم بزرگه که تو فامیل. همه میگفتن. چه شیری داشتع باشی تو. و اسمم گاو شیر ده بود 😂😂ولی کم بود شیرم و دیدم فایده نداره ول کردم شیرخشک دادم و شیرم درجا خشک شد

نیازی نیست بگیری چون اگه روزهای اول هم شیر نداشتی باز نباید شیشه بدی. باید با قطره چکون یا قاشق کوچیک بدی

ولی یدونه شیشه کوچیک داشته باشی بد نیست. حالا برای نگه داشتن شیر دوشیده شده یا درست کردن شیر خشک

بنظر من شیرخشک واقعا واجبه ،من هر دو پسرم رو به دوتا شیر هم عادت دادم هم شیر خودم هم شیرخشک،یه وقتای ...

میشه بگی چطوری؟ پسر من چهل روزشه گاهی زیر سینه زور میزنه و نمیگیره ولی شیشه  میدم اوکیه  فکر کنم داره سینمو پس میزنه

همتا اسم خـودمه♥
چجور دادی من از 3ماهگی کمکی دادم ولی ویل کرد سینمو

از همون روز اول جفتشو دادم اول سینه مادر تا تخلیه بشه بعد یدونه شیشه ،دوبار اول سینه مادر سه تا چهار وعده ،یک وعده شیشه بعد که عادت کرد هر مدلی بدی میخوره

2810