2777
2789
اره من اصلا نمیتونم با مانتو جلو باز کنار بیام تا الان نپوشیدم اصلا خوشم نمیاد

من یه زیر سارافونی قد ۹۰ خریدم برا مانتو جلو باز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خوشگلن که .  ولی میتونین بدونین یا از یه جا ک مانتو بلند پیدا میشه خرید کنین

خب مانتو با قد مناسب پیدا نمیشهمثلا یکی ک قدش یلنده نمیتونه بپوشه حداقل جوری باشه که روی باسن رو بپوشونه

بلنداشون که تا مچ پاس کوتاهاشونم تا بالای باسن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من اصلا نمیتونم با مانتو جلو باز کنار بیام تا الان نپوشیدم اصلا خوشم نمیاد

من مشکلی ندارم همه جوره میپوشم ولی برای دانشگام جلو بسته میخوام که گیر ندن به زور هزار تا بازار گشتم دوتا مانتو پیدا کردم بعد قیمتاشونم انقد بالا بود😐💔

من یه زیر سارافونی قد ۹۰ خریدم برا مانتو جلو باز

من کلا خوشم نمیاد نه اینکه محدودیت برا پوشیدنش باشه با فلسفه جلوباز بودنش کنار نمیام اخه ینی چی مثلا جلو بازه

صلوات

من کوتاه  دوست دارم اون موقع که بلند بود بدممیومد

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
دقییییقا😕 منی که حجاب رو رعایت میکنم ولی چادری نیستم که حداقل رو مانتوم چادر بپوشم خیلی اذیت میشم ب ...

عبا میتونی بپوشی شیکه

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
من کوتاه  دوست دارم اون موقع که بلند بود بدممیومد

ببین مانتو جلوباز بلند خیلییی خوشگله و پیرهن کوتاه من همین ۲ تا رو میپوشم

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
من کلا خوشم نمیاد نه اینکه محدودیت برا پوشیدنش باشه با فلسفه جلوباز بودنش کنار نمیام اخه ینی چی مثلا ...

حالا میتونی ببری خیاطی برات دکمه و جا دکمه بزنه

اینم یه راه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری