2777
2789

پسرم۱۸ماهشه.احساس میکنم خیلی بی تحرک و بی انرژی هستیم.دلم میخواد خیلی اکتیوتر باشیم اما نمیدونم چطوری

در زمانی که وفا قصه برف به تابستان است
و صداقت گل نایابی ست
به چه کس باید گفت:با تو خوشبخت ترین انسانم

صبحا زودتر بیدار شو الانم هوا خوبه برین پارک قدم بزن راه برو . برین حموم کف بازی کنین. باهاش بازی کن توپ بازی 

با هم برقصین

لگو بازی کنین

دم به ساعتم تلویزیون روشن نباشه

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامان نشدم ولی اکثرا پیش برادر زاده یا بچه خواهرم هستم ،باهاشون فوتبال بازی کن،ببرش پارک،ماژیک براش بگیر رنگآمیزی کن،البته یکم زوده براش،محله گل و بلبل ببینه،پارک سعی کن ببری هر روز یا یه روز درمیون

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
صبحا زودتر بیدار شو الانم هوا خوبه برین پارک قدم بزن راه برو . برین حموم کف بازی کنین. باهاش بازی کن توپ بازی با هم برقصینلگو بازی کنیندم به ساعتم تلویزیون روشن نباشه

چه مامان باحالی هستی شما😊😊😊

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
می تونید کلاس مادر و کودک یا استخر برین برای تنوع

کلاس مادر و کودک چطوری؟

استخرهایی که هست کودک ۱۸ماه هم قبول میکنن؟

در زمانی که وفا قصه برف به تابستان است
و صداقت گل نایابی ست
به چه کس باید گفت:با تو خوشبخت ترین انسانم

قصه بخون براش حتما کتاب داستان بخر،خمیر بازی کنید با هم،البته تو خونه هایی که فقط بچه و مادرن و خونه خلوته بچه حوصلش سر میره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

تو اون سنش یادم نمیاد چکار میکردیم😐😜😅

ولی الان تقریبا ۸ که بیدار میشه 

کاراشو میکنه صبونه میخوریم

میشینه پا پویا بعدش میاد باهم بازی میکنیم

بعدش همراه هم میریم ناهار میپزیم

بعد باید ی ساعت پویا

بعدش باباش میاد ناهار 

بعدش لالا

بعدش باهم بازی میکنیم

موقعیتش باشه شب پارک 

موقعیتش نباشه میریم خونه مامانم اینا

ولی انشاا... دیگه از مهر میره امادگی

تایم صبحش پر میشه😊

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
من مجردم عزیزم 😅😅😅😅

خخخخ.پس مامان باحالی میشی👏👏👏

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

شعر باهاش تمرین کن اهنگارو بخون که اونم کم کم یاد بگیره. مثلا از یه مصرع شعر ، اخرشو اون بگه

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
2810