2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مثلن اسمش آرش باشه یا خلیل چ فرقی داره

آره راس میگید میدونید تازه ثبت نام کردم نی نی سایت بخاطر همینم گفتم اینو بزارم که یاد بگیرم اما خب نمیدونستم اینطوری تاپیک میسازند 

😐فکر کردم واسه صلوات اون و گذاشتی

فکر کنم تو شب هر چی صلوات و دعا و فاتحه برای مرده بخونیم باعث کمبود عقل میشه بخاطر همینم هیچ وقت از وقتی فوت شده براش شبا چیزی نخوندم البته فکر میکنم راست باشه میگند حتی مرده هم نمیشنوه تو شب

فکر کنم تو شب هر چی صلوات و دعا و فاتحه برای مرده بخونیم باعث کمبود عقل میشه بخاطر همینم هیچ وقت از ...

جدی میگی😐

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
خدا رحمتش کنه اما ببخشید مگه اسم اون مرحوم تو میزان دلتنگی تاثیر داره؟

نه نمیدونستم این کاری که دارم میکنم در واقع دارم تاپیک می‌سازم چون بعد از ثبت نام این اولین کاری بود که کردم واسه یادگیری و آشنایی با روش تاپیک سازی