2777
2789
عنوان

کاش این فرهنگ جا بیوفته که تازه عروسا و تازه دامادا …

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 84 پست
چی سرم بیاد؟ دنیاتون رو بزرگ کنید  هرکسی هر چیزی داره، برای خودشه. زندگی مسابقه نیست

جای نمایش دادن داشته ها هم نیست

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

خدایا دیگه بسه 😐

واقعا تو ذهنت چی میگذره آخهههههه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا از اولی ک یادمه بود از سن بلوغم الان ۲۶سالمه فک میکنم از۱۶سالگی بود ولی الان تواین یکی دوسال ...

لک هایی که چندین سال ازشون میگذره خیلی سخت از بین میرن خیلی وقتا هم نمیشه ازبین برد فقط میشه کم رنگ تر کرد

پوستت چه نوعیه؟ چرب نرمال خشک حساس؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

به تو چه میزارن دلتم نخاد

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

گارنیر اکثرا توی ایران فیکه  کلا بی بی کرم SPF قوی نداره باید زیرش ضدآفتاب بی رنگ زد فعلا این ...

استارتر من پشت کمرم و کتفم پر جوشه علتش چی میتونه باشه🥲

من هیچوقت قرار نبود کاربر نینی سایت شم

کاری بهشون ندارم 

ولی اینکه تا چندماه دهن آدم و سرویس میکنن و بدم میاد🤣🤣🤣 همش عکس میزارن دوتا آدم بی کله که به استیکر گل و قلب روشه خیلی رو مخه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗

مثل این میمونه کسایی که شکل جسمب دارن مثلا دست یا پا ندارم بگن دست و پای بقیه رو قطع کنین چون من میبینم دلم میخواد  

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
گارنیر اکثرا توی ایران فیکه  کلا بی بی کرم SPF قوی نداره باید زیرش ضدآفتاب بی رنگ زد فعلا این ...

سلام من صورتم کک ومک داره خیلی کم روی گونه هام وبینی ام بعد دکتر پیشنهاد مزوترابی داده واسه کمرنگ شدنش نظر شما چی هست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
این حرف شما یکم جای بحث داره  مث اینه هیچوقت اونی ک سالمه عیادت مریض نره چون دلش میشکنه اونی ...

با صحبتهای شما موافقم ولی بعضی از آدمها واقعا حسود هستند و اصلا چشم دیدن خوشی های دیگران رو ندارن، از این نوع آدمها باید ترسید.

طبق تجربه خودم دیدم که مثلا وقتی استوری از دلخوشی های یک نفر رو میبینند، مثل اسفند روی آتیش میشن و همین ارتعاشات منفی ممکنه عواقب بدی داشته باشه.

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش‌ / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
جای نمایش دادن داشته ها هم نیست

نمیشه برای مردم نسخه پیچید. اونم وقتی بلاگرها و یوتیوبرها و ... الان هستن. اینم یه زمانی داره و بعد از مد میوفته.

حالا یکی جنبه و ظرفیت نداره و دوست داره همه چی رندگیشو نشون بده. شما میتونی فالو نکنی و نگاه نکنی.

من اهل اینستا نیستم کلا ولی بنظرم عقده ای بازیه هی به همه بگیم هبچکاری نکنن شاید یکی دلش،بخواد.

خب طرف ماشین خوب داره مهمونی با اسنپ بره ک کسی حسرت نخوره  میشه مگه

نه ولی پز دادن درست نیست وقتی توی فامیلت آدم فقیر داری درست نیست داشتت رو به نمایش بذاری حالا فقیر توی هر چیزی 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

من ی جا دلم شکست ک من و دوستم همزمان باهم رفتیم خونه خودمون با ۱ هفته تفاوت . من برای جهیزیه هرچیزی ک واجب بود رو خریدم و واقعا هم کمبودی حس نکردم خداروشکر  و اینکه خونمم کوچیک بود نمیتونسم خیلی چیزای دست و پاگیر بخرم . ی روز دوستم گف لوازمت مال عهد قجره دیگ عوضشون کن . خسته نمیشی با این مبلای فلان و نمدونم سرویس چوب فلان 🫤 چون خودش تازگی لوازم عوض کرده فخر میفروشه

دلم شکست ن بخاطر وسیله ها بخاطر اینکه راجب سلیقه طرف بدون نظر خاهی حرف میزنیم . راجب زندگی طرف قضاوت میکنیم . من هنوزم ک هنوزه بعد از ۵ سال عاشق لوازممم . و تا وقتی ک سالم باشن استفاده میکنم . اما فخر فروختن خیلی بده .