2777
2789
عنوان

کاش این فرهنگ جا بیوفته که تازه عروسا و تازه دامادا …

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 84 پست
نمیشه برای مردم نسخه پیچید. اونم وقتی بلاگرها و یوتیوبرها و ... الان هستن. اینم یه زمانی داره و بعد ...

بنظرم باید کاری نکنید که خدا هم راضی نیست

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من صورتم کک ومک داره خیلی کم روی گونه هام وبینی ام بعد دکتر پیشنهاد مزوترابی داده واسه کمرنگ شد ...

مزوتراپی یک روش تهاجمیه حتما باید پزشک انجام بده پیش پرستار و فیشیالیست انجام نده

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

نظرتون چیه کلا جشن نگیرن یا مثلا جهاز نخرن یا کسایی دیگه پاگشاشون نکنن چون بقیه دلشون میخاد؟؟

این ی چیز نرماله ازدواج هم قسمت  

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
مزوتراپی یک روش تهاجمیه حتما باید پزشک انجام بده پیش پرستار و فیشیالیست انجام نده

نه دکتر شماره نظام پزشکی داره کلانظرت راحبش چی هست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

عکس از غذا نزار 

عکس خوشحالی و عروسی اینام نزار

عکس ال نزار بلم نزار 

ببخشید استوری باید چی توش بزاری دقیقا؟!میشه شما بفرمایین 

خب قرار نیست ادم بمیره چون یکی دلش میخواد شاید نتونه 

اونی ک دلش میخواد و نمیتونه یقه اونی ک داره و میتونه رو نباید بگیره یقه اونی و باید بگیره که باعث وضعیت موجوده وقتی عرضه نداره یقه اونو بگیره و کاملا هم راضیه پس غلط میکنه دلش میخواد😊

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
نه دکتر شماره نظام پزشکی داره کلانظرت راحبش چی هست

کلا هرچی روش تهاجمی تر باشه مثه یه شمشیر دولبه میشه

ممکنه اثر خوبی داشته باشه در این صورت اثر مثبتش از روش های کم تهتجمی تر بیشتره

ممکنه اثر خوبی نداشته باشه و بدتر بشه چون عوارضش بیشتره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم