2777
2789
عنوان

کاش این فرهنگ جا بیوفته که تازه عروسا و تازه دامادا …

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 84 پست

عکس غذا و بچه و تفریحم استوری نکنند پس، بابا خجالت بکشید چی میگید واقعا اخه، حالا من خودم اهل عکس گذاشتن تو فضای مجازی نیستم ولی هر کی دوست داره میتونه بزاره شما نگاه نکن

صد بار تعلیق شدی باز آی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دلت میخواد ؟

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
چه ربطی داره راجب صفحه شخصی بقیم نظر میدید؟اگه اینطوریه توام نبین اگه دلت میشکنه الکی دلتو خوش نکن ج ...

واقعا میتونی جاری رو حذف کنی؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چقد همه چیو شرطی کردین یه عدتون اینجا . 

عروسی بچه نبرید . 

فیلم و عکس نامزدیو عقدتونو‌استوری نکنید . 

مشکل دارید اگ حامله ایید سقطش کنید . 

مشکل داری فقط طلاق بگیر .و .............

قشنگ علامه دهر شدین کِی قراره رساله اتون منتشر شه خدا داند . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

خب نمیشه ک من موافقم دم ب دقیقه استوری گذاشتن نیستم اصلا ابدا.  ولی طرف ماهی ی بار مناسبتی ی پستی استوری میزاره دیگه چیری نیست 

بعدشم میگید از بچه عکس نزار کسایی گ بچه ندارن ولشون میشکنه 

آره باهات موافقم من خودم متاهلم زندگیم بد نیست 

اما میدونم و میفهمم که مجرد ها زندگی متاهلی رو چقدر جذاب و شگفت انگیز و حسرت برانگیز میبینند و تو دلشون آه میکشند و حسرت میخورند 

جشن بگیریم اما تو خانواده و فامیل خودمون که همه از احوالمون خبر دارن نه اینکه بذاریم تو اینستا هزار نفر غریبه بیان ببینن و فکر کنن همه چی گل و بلبله