2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

213 بازدید | 28 پست

تجربه هاتون واسم بفرستید پسرم۲۱ ماهشه از ۵/۶ماه پیش از پوشکش بدش میومد همش میخواست دربیاره زیر دکمه بستم تاالان که دیگه شدید تر شده منم دوروزه دارم یادش میرم جیش کنه خیلی هم استقبال میکنه هربار میگم بریم جیش سریع میره سمت دستشویی ولی تایم باید بگیرم هر نیم ساعت یکبار میبرم نبرم تو شلوارش جیش میکنه هنوز نمیتونه قبلش بگه جیش، برای پی پیش هم وقتی میبینه انگار می‌ترسه نصفه دفع داره نمیدونم چیکارکنم روشم درسته یان؟ اینکه هر نیم ساعت یکبار میبرمش؟ هربار هم جیش میکنه🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روشت درسته ادامه بده . من یه تاپیک درباره این موضوع زدم تجربه مو  کامل نوشتم اگر دوست داری بخون بچه های منم از دفع میترسیدن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
روشت درسته ادامه بده . من یه تاپیک درباره این موضوع زدم تجربه مو  کامل نوشتم اگر دوست داری بخون ...

اتفاقا تاپیکتونو خوندم خیلی کامل و جامع بود بنظرتون من زود دارم از پوشک میگیرم؟؟ چقد طول میکشه تا خودش بگه جیش؟؟

و اینکه من هر نیم ساعت میبرم دستشویی بعد باید کم کم زمانشو بیشتر کنم؟؟

مشکل پی پیشو چیکارکنم چون نصفه دفع داره قبلا روزی یکبار دفع میکرد تموم میشد ولی از دیروز شاید ۴بار شده هربار هم یکم یکم چون میترسه ازش 

عزیزم تقریبا ۱۰ تا دو هفته فرصت لازم داری باید هر نیم ساعت ببری و این که نباید حساس باشی باید تحمل کنی تو خونه هم جیش کرد باید صبر داشته باشی بچه ها معمولا تو پی پی اذیت میکنن شرت های عینکی و آموزشی بگیر که اگه پی پی کرد حداقل نریزه تو پاچش و زمین و این که الان که شروع کردی باید تحمل کنی دیگه اصلا پوشکش نکن یاد میگیره نترس من اونقدر می ترسیدم ولی پسرم ۱۰ روزه کامل یاد گرفت 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم تقریبا ۱۰ تا دو هفته فرصت لازم داری باید هر نیم ساعت ببری و این که نباید حساس باشی باید تحمل ک ...

من اصلا مهم نیست واسم کثیف کنه جیش کنه دعواش نمیکنم اتفاق ذوق میکنه بریم دستشویی

ولی بعضیا میگن روشت اشتباهه هر نیم ساعت میبری شرطی میشه و اظطراب میگیره و ازاین حرفا 

من اصلا مهم نیست واسم کثیف کنه جیش کنه دعواش نمیکنم اتفاق ذوق میکنه بریم دستشویی ولی بعضیا میگن روش ...

پسرم من هر نیم ساعت نمی رفت گریه میکرد من یه مدت با خوراکی تشویق کردم بعدش کم کم زیادش کردم هر یه ساعت بعدش هم که دیدم یکم یاد گرفته خیلی دیر تر میبردم تا اون موقع که خودشو کثیف میکرد اینجوری هم متوجه شد که اگه نگه شلوارش کثیف میشه هم یاد گرفت نگه داره بعدش خوراکی رو قطع کردم فقط وقتی پی پی رو میگفت میگفتم وای رفتی پی پی گردی فرشته ها برات خوراکی اوردن بعد ۱۰ روز دیگه پی پی رو کامل یاد گرفته بود جیش رو هم چند بار یه بار شلوارش رو خیس میکرد تا یکی دو ماه معمولا چند بار میگن جیش داریم ولی اگه سرگرم بازی باشن یادش میره شلوار رو خیس میکنن ولی دیگه کم کم کامل متوجه میشن من پسرم رو از فردای تولد ۲ سالگی شروع کردم خداروشکر زود یاد گرفت الان ۲ سال ۸ ماهشه نه تو خواب نه بیداری پیش نیومده خودشو کثیف کنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اتفاقا تاپیکتونو خوندم خیلی کامل و جامع بود بنظرتون من زود دارم از پوشک میگیرم؟؟ چقد طول میکشه تا خو ...

بچه ها متفاوتن نمیشه گفت چقدر طول میکشه ولی همکاریش خوبه ادامه بده . 

برای مساله دفع فعلا پوشکشو جدا نکن توی خونه پوشک پاش باشه برای دفع هم هیچکار نکن فعلا بذار در ارامش فعلا جیش رو یاد بگیره بعد برو سراغ دفع 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم تقریبا ۱۰ تا دو هفته فرصت لازم داری باید هر نیم ساعت ببری و این که نباید حساس باشی باید تحمل ک ...

مشه بازم از تجربه تون بگیدمن کامل شلوارشو درمیارم پسرم گاهی کفشهاشو نمیپوشه همینطوری دوست داره بره تو دستشویی و اینکه توخواب اصلا جیش نمیکنه ولی بیدارمیشه جیش میکنه برای پی پیش چقد زمان می‌بره اشنا بشه و کامل دفع داشته باشه

پسرم من هر نیم ساعت نمی رفت گریه میکرد من یه مدت با خوراکی تشویق کردم بعدش کم کم زیادش کردم هر یه سا ...

چه خوب عزیزم ممنونم از توضیحتون من پسرم۲۱ ماشه سه ماه دیگه دوساله میشه از لحاظ دستشویی اومدن همکاری داره دلش میخواد بره دستشویی مثلا اذان صبح من واسه سحری بیدار شده بودم بیدارشد البته جیش که صددرصد تو پوشکش جیش کرد ولی پی پی داشت اشاره کرد به در من اهمیت ندادم بعد دیدم پی پی کرد تو پوشکشتو این دو روز که شروع کردم دوبار اینطوری اشاره کرده به در که یعنی بریم دستشویی 

بچه ها متفاوتن نمیشه گفت چقدر طول میکشه ولی همکاریش خوبه ادامه بده .  برای مساله دفع فعلا پوشک ...

پوشک میکنم هربار درمیارم میبرم دستشویی

ولی گاهی هم شلوار و ش ورت آموزشی میبندم شبها هم صددرصد پوشک میکنم ولی توخواب جیش نمیکنه ی نکته منفی داره شبها بیدارمیشه گریه میکنه یا سردش شده مثلا یا اب میخواد در همین تایم بیدارشدنش جیش میکنه چون خواب آلود هست همکاری نمیکنه که اونموقع ببرمش دستشویی

و سوال دومم بابت شلوارش گفته بودید کامل درنیارم ولی نمیشه تا بخوام تنظیم کنم شلوارشو جیش میکنه توش

مشه بازم از تجربه تون بگیدمن کامل شلوارشو درمیارم پسرم گاهی کفشهاشو نمیپوشه همینطوری دوست داره بره ت ...

پسر من دفع رو تقریبا یک هفته طول کشید یاد بگیره اصلا نترس و حرص هم نکش خودشون یاد میگیرن خب نپوشه زیاد اصرار نکن اصرار کنی بجه ها لجباز میشن متاسفانه هر چقدر تو اصرار کنی اون بیشتر میخواد لجبازی کنه 

پسر من دفع رو تقریبا یک هفته طول کشید یاد بگیره اصلا نترس و حرص هم نکش خودشون یاد میگیرن خب نپوشه زی ...

آره منم زیاد اصرار نمیکنم ولی همش باید بشورمش میترسم پهلوهاش یخ کنه بدتر هی جیش کنه🤭 پس این روندها طبیعیه ممنونم ان شاالله که موفق بشم زودتر 

پسر من دفع رو تقریبا یک هفته طول کشید یاد بگیره اصلا نترس و حرص هم نکش خودشون یاد میگیرن خب نپوشه زی ...

ببخشید من توی پروفایلتون دیدم نوشتید دوتا گل پسر دارید با تفاوت سنی کم سخت نیست ؟؟ اذیت نمیشید؟پسربزرگتون حسادت نمیکنه؟ آخه منم تصمیم دارم دوسالگی پسرم یکی دیگه بیارم

2810