2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست
چه خوب عزیزم ممنونم از توضیحتون من پسرم۲۱ ماشه سه ماه دیگه دوساله میشه از لحاظ دستشویی اومدن همکاری ...

خب ببر دیگه عزیزم وقتی خودش داره همکاری میکنه زود یاد میگیره پس من پسر دومم تازه دنیا اومده بود خیلی سخت بود با یه نوزاد کوچیک پسر اولم رو تند به تند ببرم دستشویی ولی وقتی انجام دادم دیدم واقعا اونقدر ها هم سخت نبود بجه ها خیلی باهوش هستن زود متوجه میشن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب ببر دیگه عزیزم وقتی خودش داره همکاری میکنه زود یاد میگیره پس من پسر دومم تازه دنیا اومده بود خیلی ...

آره عزیزم میبرم دیگه ولی نمیدونم گاهی وقتها زودتر از نیم ساعت دستشویی میکنه اینهمه ادرار طبیعیه؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من توی پروفایلتون دیدم نوشتید دوتا گل پسر دارید با تفاوت سنی کم سخت نیست ؟؟ اذیت نمیشید؟پسربز ...

اره عزیزم دو تا بچه شیر به شیر دارم گلم ۲۱ ماه تفاوت سنی دارن الان کوچیکه ۱۱ ماهشه بزرگه ۲ سال ۸ ماهشه چرا دورغ خیلی سخت بود حتی اون پروسه پوشک هم سخت بود چون بزرگه رو میبردم دستشویی این یکی گریه میکرد الان الانش بزرگه میگه دستشویی دارم سخته با کوچیکه خیلی وقتا تو بغلم بزرگه رو میبرم دستشویی حسادت هم اول ها نه اصلا ولی ار وقتی پسر کوچیکم راه افتاده حسادت میکنه هلش میده همش باید مراقبشون باشی از کار های خونه که نگم‌ اصلا نمیشه انجام داد خونه زو به زور تمیز میکنم دو ساعت دیگه عین بمب ترکیده سختی های زیادی داره ولی خیلی هم شیرینی داره شما بخوای دومی رو بیاری صبر کن از پوشک که گرفتی  اقدام کن تا باردار بشی دومی بیاد بچه اولت ۳ سالشه میشه بعدم تا بخواد راه بیفته ۴ ساله میشه اینجوری خیلی خوبه من وقتی باردار شدم پسر اولم یه سالش بود نه از پوشک گرفته بودم نه از شیر همش هم بغلم بود بد غذا هم بوده و هست تو بارداری هم خودم هم پسرم اذیت شد با دو تا بچه کوچیک نه تفریح داریم نه مهمونی رفتنی نه استراحت 🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
آره عزیزم میبرم دیگه ولی نمیدونم گاهی وقتها زودتر از نیم ساعت دستشویی میکنه اینهمه ادرار طبیعیه؟؟؟&n ...

اره چون اولش هست بلد نیست نگه داره واسه همین تند به تند جیش میکنن کم کم یاد میگیره الان پسر من میبینی ۴ ساعت هم شده جیش نداره 

اره عزیزم دو تا بچه شیر به شیر دارم گلم ۲۱ ماه تفاوت سنی دارن الان کوچیکه ۱۱ ماهشه بزرگه ۲ سال ۸ ماه ...

عزیزم🥲خدا بهت توان بده آره من قصدم اینه دوساله بشه بعد اقدام کنم 

پوشک میکنم هربار درمیارم میبرم دستشویی ولی گاهی هم شلوار و ش ورت آموزشی میبندم شبها هم صددرصد پوشک ...

نه شو.رت اموزشی فعلا استفاده نکن . همون پوشک باشه کامل . 

بعد نکته ای که گفتی که شب بیدار میشه و جیش میکنه و فرصت نمیده  ببریش نکته مهمیه این نشون میده هنوز به اون تکامل فیزیکی نرسیده باید بتونه یه شب تا صبح کامل نگه داره . یکم دیگه صبر کنی اسون تره . فعلا پوشک رو نگه دار رو پاش اصلا سراغ ش. ورت اموزشی نرو  تمرینی ببرش دستشویی در حدی که ذهنش توی این حال و هوا باشه یه مدت دیگهکه بزرگتر شد دوباره جدی تر انجام بده . توی ابن سن روند رشد سریعه چند روز و چند ماه هم موثره در اسون تر شدن مسائل

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه شو.رت اموزشی فعلا استفاده نکن . همون پوشک باشه کامل .  بعد نکته ای که گفتی که شب بیدار میشه ...

چطوری جدی تر؟ متوجه نشدم مثلا امروز کامل پوشک بود تایم میگرفتم میبردم دستشویی جیش میکرد یبار هم پی پی کرد 

ازبین این سه روز که شروع کردم به پوشک گرفتن دوبار اشاره کرده به دستشویی و دستشویی هم داشته واقعاً میشه واضح تر توضیح بدید چیکارکنم 

چطوری جدی تر؟ متوجه نشدم مثلا امروز کامل پوشک بود تایم میگرفتم میبردم دستشویی جیش میکرد یبار هم پی پ ...

بله ببین : 

شما به هیچ وجه پوشک رو دیگه برندار . استفاده از شو.رت اموزشی باعث میشه گیج بشه . روزا رو اگر میخوای ببری تایم بگیر ببرش ولی تا وقتی مساله شبش حل نشده پوشکو بر ندار که عادت نکنه صبحا پوشک نباشه شبا باشه اینجوری دیگه نمیتونی بگیریش . باید صبح و شب کامل حل بشه بعد پوسک رو برداری . من نظرم این بود که بیخیالش بشی تا مساله شب حل بشه بعد بگیریش ولی حالا که میگی همکاریش خوبه روز رو پیش برو تا ببینی چی میشه 

بله ببین :  شما به هیچ وجه پوشک رو دیگه برندار . استفاده از شو.رت اموزشی باعث میشه گیج بشه . ر ...

پس من. همیشه پوشکش کنم صبحا ببرمش دستشویی

اختلال یا اظطراب بهش وارد نمیشه؟ یا دچار دوگانگی بشه نمیدونم هزارتا سوال🤭🤭

پس من. همیشه پوشکش کنم صبحا ببرمش دستشویی اختلال یا اظطراب بهش وارد نمیشه؟ یا دچار دوگانگی بشه نمید ...

نه بابا . چون شرایطی که میشناسه رو عوض نکردی و داری  یه کار جدید یادش میدی 

نه بابا . چون شرایطی که میشناسه رو عوض نکردی و داری  یه کار جدید یادش میدی

ممنونم عزیزم

من چند وقت پیش برای آمادگی ذهنیش و اشنایی به صندلی جیشش اومدم امتحان کردم اصلا جیش نمیکرد یا بازیش میومد منم ادامه ندادم بعد یک ماه دوباره شروع کردم الان خیلی همکاریش بهتره جیش میکنه و...پس میخوای باز یک ماه دیگه صبر کنم شاید بار آخر کامل امادگی کامل پیدا کنه ؟؟

ممنونم عزیزم من چند وقت پیش برای آمادگی ذهنیش و اشنایی به صندلی جیشش اومدم امتحان کردم اصلا جیش نمی ...

اره .  هی اسونتر میشه شک نکن