2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهرم به خواهراش محبت بیشتری داره تا من

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست

به نظرم علاوه بر اختلال طرد شدگی، مهر طلبی داری و همینطور توجه و تایید طلبی 

برو تراپی از شر این مدل افکار راحت میشی 

تصور کن روان تو به شکم یکی دیگه وصله 

روان تو به کلمات یکی دیگه وصله 

روان تو به تایید یکی دیگه وصله 

باور کن اینطوری اصلا زندگی نمیکنی ، برو تراپی راحت میشی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ولی خداروشکر کن که با خواهرش صمیمیمه خیلی از مردا با زنای غریبه صمیمی ان و آخرشم کار به خیانت میکشه خب شاید شما زیاد حساسیت نشون میدی تو ام با خواهراش و خونوادش صمیمی تر شو ...طبیعیه وقتی همیهش پیش شماست بعد یکی دوهفته خواهرشو ببینه باهاش گرم بگیره در کل سعی کن زن غرغرویی نباشی پایه باشی و خودت جمع رو در دست بگیری و رابطه ی دوستانه ایجاد کنی 

به نظر من کار خواهرشوهرش درست نیست چرا باید در حضور ایشون بره جلو بشینه!

خب درست نباشه 

مگه ما میتونیم همه رو کنترل کنیم که درست رفتار کنن ؟ 

ما میتونیم احساسات خودمون رو مدیریت کنیم و از رفتار مون جدا کنیم ،  میتونیم خودمون رو رشد بدیم رفتار قاطعانه و بالغانه داشته باشیم 

نه اینکه منتظر بمونیم دیگران از مرز هامون عبور کنند حالا بیایم دو دو تا چهار تا واسه رفتار دیگران راه بندازیم و تازه بشینیم حرص بخوریم چرا فلانی چنین کرد و چنان کرد 

استارتر مشکلش با جلو نشستن نیست با توجه همسرش به خواهر شوهر و بچه ست اگر هم با جلو نشستن مشکل داشت 

و براش مهم بود جلو بشینه باید خیلی عادی می‌گفت فلانی جان لطفاً عقب بشین من عقب بشینم حالت تهوع میگیرم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

من برادرم ۱۴ سالشه من ۲۲خیلی به همدیگه علاقه داریم چون تو زندگی پدرمون هم سختی کشیدیم یه جورایی همدم‌همدیگه ایم بعد از شوهرم برادرم از همه. چیز و همه کس برام عزیزتره وقتی قد کشیدنشو میبینم هی تو دلم ذوقشو میکنم و خلاصه یجورایی مثل بچم دوسش دارم خب وقتی زنم بگیره نمیتونم احساساتمو ازش پنهان کنم و باهاش گرم نگیرم که زنش ناراحت نشه !! و خیلی ام ناراحت میشم اگه اون بهم بی توجهی کنه مثلا من بخوام ماهی یکبار داداشمو ببینم دلم میخواد اون چند ساعتی که من هستم به من توجه بیشتری کنه البته احساس شمااام درک میکنم چون خودم متاهلم و میدونم یه زن دلش میخواد تمام توجه همسرش به اون باشه