2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم خوبه ولی خانوادش واقعا اذیت میکنن.اخلاق شوهرمم مثل اونا نیست .خودشم میگه انگار من بچه اینا نیستم  .ولی شاید ازدواج نمیکردم چون خیلی سال طول کشید با شوهرم اخت بشیم .نمیگم من خیلیی خوبم ولی خانوادش حزب بادن واین واقعا اذیت کنندس

ارههههههههههههههه لازم می‌بود قبل ازدواج هم باهاش رابطه برقرار میکردم😂

کاربری دست دو نفره حالا اون یکی  کامنت گذاش نریزین سر من 🤨😐منم با اون اشتباه نگیرید اون متاهله اکثرن نمیاد سایت 

نه هرگززززز 

عشق عاشقی اومد جلو همین ک ازدواج کردیم شروع کرد گوه بازی کم کم فهمیدم معتاد و زن بازه بعد دوسال بیشتر هرکاری کردم درست نشد الان پنج ساله زنشم هیچ جوره نتونستم درستش کنم نگو قبل من اینکاره بوده😔جسم روحمو کشت با یه بچه بدبخت آوارم کرد

یه کانال هست توی ایتا خیلی در مورد زندگی رن و شوهری تلاش میکنه دوره زوج درمانی هم داره که خیلیا ازش نتیجه گرفتن فکر کنم هشتک سید_حسینی رو جستجو کنین بیاره یا آموزشگاه سید حسینی خانواده 

البته الان ثبت نام زوج درمانیش تموم شده ولی همون مطالب کانالشونم خوبه

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

خیر

کلی به جسم و روحم آسیب زده شد

اگه خیلی حساس و زودرنج و درون‌گرا و ساکتی و اهل احترام ازدواج نکن

من اگه ازدواج نمیکردم پارسال لیسانس گرفته بودم و شاغل بودم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....