2777
2789
عنوان

ترو خدا همه بیاین دخترم هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 28 پست
کجاست شماره تلفن یا آدرس میشه بدین ممنون

۰۴۴۳۳۴۸۰۷۱۰ ارومیه هستش میتونی از سایت دکتر دکتر نوبت بگیری فقط سرش خیلی شلوغه زود وقت بگیری تا ۱۰, ۱۵, روز دیگه به زور بهت نوبت برسه

وای اسی راست میگی ؟ یا خدا

بله. کلا پزشک ها یک عمره دارن میگن طب سنتی خوبه ولی برای بیماری های ساده مثل رودل کردن و سردرد های معمولی. خیلی ریسکه ادم جونش رو به خطر بندازه و به جای متخصص بره پیش اینا که ۹۰ درصدشون کلاهبردارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه دخترشون چیزیش بشه گناهش میمونه پای شما. این دکتر چنددفعه مطبش به خاطر شکایت بیماران پلمپ ش ...

مطبشون رو اونایی پلمپ کردن که نفعشون تو این مورد نبوده 

من خودم پیش ایشون نرفتم

ولی اگه مورد دار هستند چرا توی تی وی میارنش

چرا اینقدر سمینار و کلاس برگزار می‌کنند

چرا اینقدر جو میدید من الان ایشونو مجبور کردم بره ایشون راهنمایی خواستن منم کردم دیگه اختیار دست خودشونه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

دختر من از یک سالگی همین مشکلو داشت و با خوردن غذا هم استفراغ میکرد بعضی وقتا از بینیش هم استفراغ میزد بیرون از بس بهش فشار میومد بردیمش پیش دکتر غیبی واقعا دستشون درد نکنه الان دخترم خوب شده فقط دخترتون باید تحت نظر بگیره یعنی درمان کردنش طوریه که عجله ای نیست و هر ماه باید ویزیت بشه و کم کم داروهای رو قطع می‌کنه 

مطبشون رو اونایی پلمپ کردن که نفعشون تو این مورد نبوده  من خودم پیش ایشون نرفتم ولی اگه مورد ...

من نگفتم مجبور کردی. میگم پیشنهاد دادنش هم مدیونی میاره چون کلی متخصص هستن که علم و تجربه زیادی دارن در امر کودکان. اتفاقا میارنش تلوزیون چون نفع داره وگرنه علت پلمپ مطبشون شکایت خانواده بیمارا بودن که آدمای عادی بودن و عزیزانشون رو یا از دست دادن یا بیماریشون بدتر شده

دختر من از یک سالگی همین مشکلو داشت و با خوردن غذا هم استفراغ میکرد بعضی وقتا از بینیش هم استفراغ می ...

ارومیه هستن؟

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
بله

آدرس دقیقشو میدونی؟

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
عزیزم شما تونستی ببری پیش دکتر غیبی بچتو؟جواب گرفتین؟

نه راستش نرفتم من