2777
2789

سلام خانما من دخترم دوساله از اول هیچی نمیخوره تازگیا بدترم شده از همه چی حالت تهوع میگیره یکی دوهفتس انرژی ندارن اصلا تو تبریز دکتر نمونده بردم ترو خدا اگه یه دکتر خیلی خوب می‌شناسین بگین ببرم سر در بیاره از مشکل دخترم شب و روزمه شده غصه و فکر و خیال اگه شهر دیگه دکتر خوب هست بگین میبرم فقط غذا بخوره 😭😭

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر شاهصنم غیبی دکتر گوارشه دکتر بسیار حاذقیه دختر منم همین مشکلو داشت با یه دوره ی درمان چند ماهه الان خیلی بهتر شده غذا کم میخوره اما به دفعات زیاد میخوره مثلاً شامو سه بار میخوره 

ازاول چطوری غذا خورش کردی

بنظرم از اول طعم ها را نچشیده 

بهترین کاراینه تو جمع غذا بخوره 

ببرش بیرون 

ببین مثلا مرغ کباب کنید 

صبحانه تو جمع بخوره

هله هوله تو خونه نباشه 

خودتت هرچی میخوری به به بکن و بخورتا دلش بخاد

تو بشقاب قشنگ براش غذا بریز مخصوص بچه ها

شیر میخوره؟

آره سیر میخوره اما خیلی کم

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
ببر پیش دکتر خیراندیش تهران دکتر طب سنتی هست کارشون خوبه

عزیزم اگه دخترشون چیزیش بشه گناهش میمونه پای شما. این دکتر چنددفعه مطبش به خاطر شکایت بیماران پلمپ شده. یکی از اشناهای هسمرم به خاطر همین دکتر و درمان کلاهبرداریش فوت شدن

تا خودش نخاد بخوره با هیچ چیزی نمیخوره 

منم‌دارو‌دادم‌تا الان ۴سال ونیم هست یک وعده خودش غذا نخورده

اما اشتهاآور بهش میدم ک حداقل یک وعده بتونم بهش بدم

دخترمنمهمینجوره هرچیزی بذارم دهانش اگر متوجه بشه ک چیزی داخل دهانش هست اوق میزنه

نا الان هم همیشه با گوشی بهشغذا دادم ک‌متوجه نمیشه سرگرم‌ نگاه کردنه 

آره سیر میخوره اما خیلی کم

اگه خیلی گیر میدی برا غذا خوردن بنظدم کمی شل کن

یا از همسرت کمک بگیر ،شاید از دست کسی جز شما غذا بخوره .یا مثلا بیرون از خونه انتحان کن ،ببین بازم نمیخوره 

غذاهایی ک اکثر بچهها دوسش دارن رو هم نمیخوره؟

مثل سیبزمینی 

ماکارونی 

میوه چطور 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش غذا هایی مثل فرنی بده

حالش بهم میخوره استفراغ می‌کنه 

دکتر شاهصنم غیبی دکتر گوارشه دکتر بسیار حاذقیه دختر منم همین مشکلو داشت با یه دوره ی درمان چند ماهه ...

کجاست شماره تلفن یا آدرس میشه بدین ممنون

عزیزم اگه دخترشون چیزیش بشه گناهش میمونه پای شما. این دکتر چنددفعه مطبش به خاطر شکایت بیماران پلمپ ش ...

مرسی عزیزم که گفتی

2810