2777
2789
عنوان

شوهرم پیش جاریم ضایعم کرد

876 بازدید | 48 پست

اول اینو بگم قضیه از این قراره که شوهرم ۱ ماه هست بیکار شده شبا تا ۱۱ ۱۲ بیرونه یا قهوه خونست با رفیقاش بعدم میاد میگم چرا رفتی و فلان با یه بوس معذرت خواهی قضیه رو جمع میکنه خلاصه امشب نشسته بودیم جاریم و برادر شوهرام و مادر شوهرم و مامانم داشتیم چایی میخورم بعد در قندون رو هی میذاشت هی بلند میکرد بهش گفتم  صداش بد جوری آزارم میده لطفا نکن دیدم خندید گفت بهتر هی بالا پایینش می‌کرد دوباره گفتم گفت نوچ دوباره ادامه داد یکم که گذشت توپ برادر زادش کنارم بود منم بخدا شوخی شوخی فقط پرتش کردم سمتش گفتم نکن اه  دیدم قندون فلزی رو برداشت محکم جلو همه پرت کرد سمتم خدارو شکر در رفتم نخورد بهم می‌خورد قطعا سرم میشکست منم الکی میخندیدم که جلو بقیه یعنی یعنی داریم شوخی میکنیم که ضایع نشم دیدم اخم کرد زد با سوییچ و ماشین و رفت و این پیام رو برام نوشت:آدم آشغالی هستی باید مث صگ باهات رفتار کرد!منم سریع رفتم طبقه بالا بهش زنگ زدم جواب نداد هی زنگ زدم زنگ زدم گوشیو خاموش کرد بعد ۱۵ دقیقه روشن،کرد با گریه بهش زنگ زدم گفت زنگ نزن پیش رفیقامم دوباره خاموش کرد بعد ۱ ساعت بهش زنگ زدم دوباره قطع کرد خاموش کرد فعلا هم نیومده خونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب زنگ میزنی پشت سرهم که چی بهش بگی؟؟ 

اول شما شروع کردی و میدونی همسرت بی جنبه است نکن این کارا رو .. برای شغلش هم دنبال راه چاره باشین

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بخدا ۲۵ بار بهش زنگ زدم یا خاموشه یا قطع میکنه

زنگ میزنی ک‌چی بشه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دیونه ای اون توهین کرده تو زنگ میزنی و ناراحتی که چرا جواب نمیده یکم غرور لطفاً 

خیلی بهش وابستم نمیزاره جایی برم فقط اون و این ۴ دیواری رو دارم بخاطر اینه انقد تشنه حرف زدن باهاشم لعنت بهش