اول اینو بگم قضیه از این قراره که شوهرم ۱ ماه هست بیکار شده شبا تا ۱۱ ۱۲ بیرونه یا قهوه خونست با رفیقاش بعدم میاد میگم چرا رفتی و فلان با یه بوس معذرت خواهی قضیه رو جمع میکنه خلاصه امشب نشسته بودیم جاریم و برادر شوهرام و مادر شوهرم و مامانم داشتیم چایی میخورم بعد در قندون رو هی میذاشت هی بلند میکرد بهش گفتم صداش بد جوری آزارم میده لطفا نکن دیدم خندید گفت بهتر هی بالا پایینش میکرد دوباره گفتم گفت نوچ دوباره ادامه داد یکم که گذشت توپ برادر زادش کنارم بود منم بخدا شوخی شوخی فقط پرتش کردم سمتش گفتم نکن اه دیدم قندون فلزی رو برداشت محکم جلو همه پرت کرد سمتم خدارو شکر در رفتم نخورد بهم میخورد قطعا سرم میشکست منم الکی میخندیدم که جلو بقیه یعنی یعنی داریم شوخی میکنیم که ضایع نشم دیدم اخم کرد زد با سوییچ و ماشین و رفت و این پیام رو برام نوشت:آدم آشغالی هستی باید مث صگ باهات رفتار کرد!منم سریع رفتم طبقه بالا بهش زنگ زدم جواب نداد هی زنگ زدم زنگ زدم گوشیو خاموش کرد بعد ۱۵ دقیقه روشن،کرد با گریه بهش زنگ زدم گفت زنگ نزن پیش رفیقامم دوباره خاموش کرد بعد ۱ ساعت بهش زنگ زدم دوباره قطع کرد خاموش کرد فعلا هم نیومده خونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول شما شروع کردی و میدونی همسرت بی جنبه است نکن این کارا رو .. برای شغلش هم دنبال راه چاره باشین
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹