2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
در جریان اون کاربر مریض هستم. گزارش پستها به مشکل برخورد کرد اما در خصوص حذف کاربر مزاحم توسط کاربران برنامه هایی داریم که دارند انجام میدن بچه ها

تازه برنامه دارید ؟ خسته نباشید واقعا

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
صلوات بفرستيد بريد سر خونه زندگيتون💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

انقد صلوات فرستادیم رفتیم سر خونه زندگیمون ک الان آدم حسابمون. نمیکنن میگن حرف نزن عزیزم اتفاقا یکم باید خونرو رها کنیم ببینیم تو کوچه چخبره بلکن ببینن ما هم حقوق شهروندیدارین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی عزیز

نسخه قبلیمونو پس بدین!!😳😳😳😳

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2805
انقد صلوات فرستادیم رفتیم سر خونه زندگیمون ک الان آدم حسابمون. نمیکنن میگن حرف نزن عزیزم اتفاقا یکم باید خونرو رها کنیم ببینیم تو کوچه چخبره بلکن ببینن ما هم حقوق شهروندیدارین

پس اعتراض كنيد 

هرچند به هيچكدومتون توجه نمي شه

پس اعتراض كن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

خانوم پروفسور لحن من نشأت گرفته از دو سال عزيزم

دو سالي كه مشكلات سايت به خانوم تهرانى ميگيم و وعده پوچ ميدند 

شما تازه واردى نديدي تاپيك هايي كه زديم و به هميم دلائل حذف شذ

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
جالبه که چه کسانی طرفدار جوانمرد هستن .

شما هم دیدم لحن صحبتتون رو پس مسلما مشکلی به توهین به بقیه ندارید راحت باشید

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

خانم تهرانی من بعد از یک هفته تو سایت اومدم پست گذاشتم تنها پست هام هم توی تاپیک طرفداران آقای روحانی هست که تعطیلش کردید و الآن هم اینجا ،هیچ علاقه ای به تاپیک ها و بحث های دیگه ندارم .

نه شوهر دارم نه خانواده شوهر نه بچه دارم نه باردارم ، دغدغه هیچکدوم رو هم ندارم ، اگر قراره اینجا فقط در مورد این موضوعات صحبت شه و تصمیم جدید مدیریت این هست ، خیلی هم عالی ، فقط لطفا واضح و روشن اعلام کنید سیاست های جدید سایت رو ، قوانین رو هم مثل خیلی از فروم ها بالای سایت بزنید که همه بدونن قراره اینجا فقط در مورد شوهر و خانواده شوهر و بچه داری و ... صحبت بشه و کاربرانی مثل من وقتشون رو اینجا تلف نکنند.

یا رَب نظر تو برنگردد ...
پس اعتراض كنيد هرچند به هيچكدومتون توجه نمي شهپس اعتراض كن

اگه مادر من هم جرات اعتراض داشت شاید فقط شاید امروز من فقط حق حرف زدن داشتم امروز من اعتراض میکنم ک شاید فقط شاید فردا دختر منو تو حقیه کلمه حرف داشته باشه

خانم تهراني عزيز

اينجا بيشتر يك سايت زنانه هست

چوا سعي داريد دهن هم جنسان خودتان را ببنديد؟

تندرو هاي سايت توهين مي كنند

انها راشناسايي كنيد

از همه مهمتر

سايت را درست كنيد

قابل تحمل نيست

از ٨٧ بدون حاشيه اينجا بوده ام

و دوستش دارم

و الان دارم از دست مي دهمش

لیاقت سایت یه سری هرزه ها هستن که شبانه تاپیک میزنن و از رنگ لباس زیرشون    تا. تعداد اقدام  اقداماشون به هم فضل میکنن 

یا افرادی که تهدید و دروغ  وفترا میبندن به بقیه کاربرا و چیزی که لیاقت خودشون هست نثار بقیه میکنن. یا تهدید به خاک کردن و    کشتن کاربرا میکنن 

پس میسپرمتون به این افراد  خانم تهرانی که بسی سزاوار هم هستید   تا کاربرای جنجالی زیاد  باعث ناراحتیتون نشن.  مدیریت شما بسی شایسته ی همین جمعه

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
2810