کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.
چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است
صلوات بفرستيد بريد سر خونه زندگيتون💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
انقد صلوات فرستادیم رفتیم سر خونه زندگیمون ک الان آدم حسابمون. نمیکنن میگن حرف نزن عزیزم اتفاقا یکم باید خونرو رها کنیم ببینیم تو کوچه چخبره بلکن ببینن ما هم حقوق شهروندیدارین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
انقد صلوات فرستادیم رفتیم سر خونه زندگیمون ک الان آدم حسابمون. نمیکنن میگن حرف نزن عزیزم اتفاقا یکم باید خونرو رها کنیم ببینیم تو کوچه چخبره بلکن ببینن ما هم حقوق شهروندیدارین
پس اعتراض كنيد
هرچند به هيچكدومتون توجه نمي شه
پس اعتراض كن
خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
خانم تهرانی من بعد از یک هفته تو سایت اومدم پست گذاشتم تنها پست هام هم توی تاپیک طرفداران آقای روحانی هست که تعطیلش کردید و الآن هم اینجا ،هیچ علاقه ای به تاپیک ها و بحث های دیگه ندارم .
نه شوهر دارم نه خانواده شوهر نه بچه دارم نه باردارم ، دغدغه هیچکدوم رو هم ندارم ، اگر قراره اینجا فقط در مورد این موضوعات صحبت شه و تصمیم جدید مدیریت این هست ، خیلی هم عالی ، فقط لطفا واضح و روشن اعلام کنید سیاست های جدید سایت رو ، قوانین رو هم مثل خیلی از فروم ها بالای سایت بزنید که همه بدونن قراره اینجا فقط در مورد شوهر و خانواده شوهر و بچه داری و ... صحبت بشه و کاربرانی مثل من وقتشون رو اینجا تلف نکنند.
پس اعتراض كنيد هرچند به هيچكدومتون توجه نمي شهپس اعتراض كن
اگه مادر من هم جرات اعتراض داشت شاید فقط شاید امروز من فقط حق حرف زدن داشتم امروز من اعتراض میکنم ک شاید فقط شاید فردا دختر منو تو حقیه کلمه حرف داشته باشه