2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

حذف چند تا تاپیک خوبه یا حذف کل سایت؟

خانم تهرانی این صحبتتون عملا بی احترامی به کاربرهای طرفدار اون تاپیک هاست .اون تاپیک ها برای شما "چند تا تاپیک" هستند و مثل بقیه تاپیک ها ، برای خیلی ها مثل من مهم ترین تاپیک های سایتند که آینده من و مملکتم رو تعیین می کنند. این یک طرفه دیدن منافع سایت خیلی محترمانه نیست ، لطفا احترام بیشتری به کاربران سایت که اگر حضور نداشته باشند وجود یا حذف سایت فرق چندان زیادی نمیکنه بگذارید.

یا رَب نظر تو برنگردد ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرفدار كسي بودن درست اما چشم بستن به روي طرف درست نيست اصلا قصدم فرد خاصي نيست اما يه حرفايي زده ميشه كه اگر دوستاني كه انقد اداعاي اسلام دارن بايدبدونن مصداق كفره،يه نمونش كه خود امام زمان گفتن بعد از نواب اربعه هر كي ادعايارتباط با منو داشته باشه دروغگو هست بعد  هنوز افرادي مدعي ارتباط با امام زمانن

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

واقعاا خانم.تهرانی من ترجیح میدم این سایت با این مدیریت ضعیفش حذف بشه

گفتید سایت دچار تغییر میشه و یه جور بهتر برمیگردیم اما دیدیم.چی شد؟؟

کلی تاپیک اعتراض بود توجهی نکردید و اگر پاسخی دادید خیلی کوتاه در حد در دست بررسی هست

الانم که دیکتاتوری حاکم شده که مبادا سایت حذف بشه!!!!تمام فروم ها در حال بحث و گفتگو هستند

من تو چند تا تاپیک بودم ،تو تاپیک با روحانی تا 1400 حتی یک نی نی بار حاضر نبود و اخطاری ندیدیم ب شهادت خیلی از دوستانی که اونجا حضور داشتند در حالیکه کلی مورد هجمه و تهمت و افترا منافق و ضد نظام و خائن و فتنه گر قرار گرفتیم

من واقعااا بهم برخوردددد

خیلی خوشحال میشم اگر پاسخی دارید بفرمایید ،هر چند پستم و حرفهام ممکنه به مذاق شما خوش نیاد و با وجود کاربر قدیمی بودن قطع دسترسی بشم 

ليا شما هم نميخواد مچ بگيرى فكر كنى زرنگى الان مثلا بگي مچ شادى خندان گرفتم 

شادى خندان هميشه رو بوده و هست تمام نظراتش هم تو سايت واضح و اشكار 

شما ادعا زرنگى نكن براى خودت سوزنم فكر ميكنه زرنگه   

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
گیلاس هرکی توهین میکرد درجا قطع دسترسی میشد!!!لتزم نبود حکومت نظامی درست کنن

شادی من خودم تو تاپیکا اصلا شرکت نکردم اما اگه قرار به قطع دسترسی میشد که دووسوم کاربرا باید قطع دسترسی میشدن توهین میکردن بعد پاک میکردن و...،اینه که بگن حرف سیاسی نزنید خوبه یادرجا قطع دسترسی کنن؟به هرحال جو انتخابات همش تادوهفته ای دیگه اس بعدازاون سایت به روال عادیش برمیگرده پس درست نیست قطع دسترسی شدن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
ساقی جونی پستاتو میخونم حس میکنم صدای ازاده صمدی میپیچه تو خونمون

عزیزمی 

خودمم خیلی دوستش دارم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

واااای بعضیا چقد مظلوم نمایی میکنن، هر دو طرف توهین کردن، بنا به قطع دسترسی باشه   خیلیا باید قطع بشن، جالبه الان دارن از توهین نکردن به مسئولای نظام حرف میزنن، ولی بارها و بارها توی این سایت توهین کردن به مسئولان نظام، خخخخخ انگار با بچه طرفن، کو آزادی بیانتون که دارید پیشنهاد قطع دسترسی  مخالفاتون رو میدید؟

ليا شما هم نميخواد مچ بگيرى فكر كنى زرنگى الان مثلا بگي مچ شادى خندان گرفتم شادى خندان هميشه رو بوده و هست تمام نظراتش هم تو سايت واضح و اشكار شما ادعا زرنگى نكن براى خودت سوزنم فكر ميكنه زرنگه

احتمالا شما كاربري ديگه ايشوننيستيد؟ وگرنه هيچ دليلي واسه دخالت و فضولي شما نميبينم خانم كنجكاو

الهي وربي من لي غيرك...

خانم صالحه این تاپیکو برا شما زدن 

خیلی باحالی که بازم عکس میزاری تو دیگه کی هستی

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
2810