2777
2789
عنوان

توروخدا ی چیزی بگین آروم شم نامزدم با مادرش رفته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 40 پست
مگه همونی ک خودت انتخاب کردی رو‌نگرفته؟ من جا تو بودم درکش میکردم چون طلا ها داره با ساعت رقابت میک ...

نن من ی ماه پیش بود رفتیم چند نوع انتخاب کردم واقعا سخت بود پسندش نامزدم گفت شبیه همونه ولی کمی فرق داره تو ک انتخاب کرده بودی قیمتش پایین بود اینی ک گرفتم هم خوشگله هم بالا تره ولی حتی عکس هم نشون نمیده

هنوز خواستگاری نیومدن خودت چی رو بری انتخاب کنی؟  حالت خوبه؟  مگه خرید عقده که خودت انتخاب ...

خکدش گفته بود اونم دو بار قرار بود بریم اونم ک دعوامون شد و قهر بودیم حس کردم لج کرده مامانشو برده.جدی مگه مامانش حتما باید انتخاب کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو همونی نیستی که یه مدتم قهر بودین حدودای سال پیش 

بعد شما و اون تو یه شهری جز خانواده های پولدارش بودین شکا فک کنم کار لباس بودین 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
من نشونمو با شوهرم رفتیم گرفتیم و اون موقع حلقه ام دیدم شوهرم گفت بگیریم بابا کی ب کیه! منم کارت باب ...

افرین ب این میگن

خوشبخت بشین عزیزم

ماهم قرار بود باهم بگیریم حس میکنم مامانش گفته منو باید ببری و..‌ب خدا عصابم خورده ولی چیزی نمیگم

توروخدا سر چیزای الکی گیر ندین ودعوا را نندازین  بعد میشینین ننه من غریبم در میارین که چرا ولم ...

مرسی عزیزم دقیقا درسته آخه گفته بود باهم میریم زد تو ذوقم بخاطره همین ناراحت شدم ولی اصلا چیزی بهش نگفتم