2777
2789
عنوان

شقاق مزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 62 پست
قطره و همسرم برام گرفتن از امروز شروع میکنم نوشته بود برای اسپاسم و التهاب هم خوبه 

آره عزیزم من حتی معده درد داشتم و همش اومپرازول میخوردم الان دیگه معدم هم خوب شده چون واسه سوء هاضمه هم خوبه ایشالا برا شما هم خوب باشه والا اینا رو دکتری که میریم واسه درمان باید بهمون بده نه که خودمون با زجر پیدا کنیم درمونمونو اون جراحی که منو عمل کرد بعد از عمل کلا ۲ بار منو دید بار دوم ۲ هفته از عمل گذشته بود و منم هنوز درد و سوزش وحشتناکی داشتم با قصاوت تمام و وحشیانه معاینم کرد و ادعا میکرد زخمم خوب شده و هرچی گفتم هنوز درد دارم زیر بار نرفت و گفت تو دیگه خوب شدی نیا پیش من حتی یه بی حس کنند برا درد بعد از عمل نداد حتی آنتی بیوتیک نداد چقدم اسمش بلنده بهترین جراح عمومی شیرازه 😑 چه زجری کشیدم همینجا یه سریا میگفتن عمل نکنید فایده نداره من خنگ باورم نشد بیشتر اینایی که میگن برو عمل کن خوب میشی تبلیغه کارشون مخصوصا اونایی که کلینیک لیزر معرفی میکنن😑 عمل رو عده کمی از افراد فقط جواب میده من تا آخر عمرم به هرکی برسم میگم عمل نکنه از کمترین عارضه اش بخوام بگم برات اینه که آدم نفخ داره ولی حس میکنه مدفوع داره همین نکته رو یه نفر گفته بود من احمق باور نکردم راستی یه جوشونده دوستم درست کرده برا یبوست الان دستورشو مینویسم برات من استفاده میکنم خوبه اونم گرفتار شقاق بود ۴ ماه اینو استفاده کرده خوب شده

یک و نیم لیتر عرق نعنا+ ۱۰۰ گرم بارهنگ+ یک لیوان گلاب بذار رو حرارت جوش که اومد ۲ یا ۳ مین بجوشه خاموش کن بذار خنک بشه بریز تو شیشه بذار تو یخچال 

هر شب قبل از خواب شیشه رو تکون بده چون بارهنگ ته نشین میشه و اندازه نصف استکان بخور ازش به قول دوستم یه ته استکان کافیه ، اینو یه عطاری بهش دستورشو داده خودش ۴ سال گرفتار شقاق بود همشم خونریزی داشت بیچاره گفت ۳ ۴ ماه طول کشیده تا زخمش خوب شده 

پیاز خام هم نخور، سیر هم نه خام نه پخته، سس کلا نخور هر مدلی، لبنیات هم خوب نیس به جز پنیر، سوسیس کالباس و کنسرو هم خوب نیستن، خرما برای یبوست خوبه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیا میگن باید نصف عرق نعنا نصف گلاب باشه اما این برا ما که مستعد اسهالم هستیم خوب نیس کلا گلاب زیادی باعث روان شدن میشه اینم بگم اگه داروی ملین میخوری این جوشونده هم خواستی بخوری دیگه دارو رو نخور به جاش انجیر، خرما، یا عناب+مویز بخور این عناب و مویز رو من خیلی جوابه بعد از ناهار ۶ ۷ تا عناب با چنتا مویز میخورم البته هسته های مویزو نخور اگه هسته داره چون عناب سرده مویز مصلحشه عناب تازه اگه گیرت بیاد خوبه اگه نه خشکشو از عطاری بگیر بذار تو آب بخیسه میشه خوردش دیگه ببخشید من خیلی حرف میزنم واقعا درک میکنم که چقد اذیتی چون خودمم همین حالو دارم و دلم میخواد هرچی تو این مدت فهمیدمو همه کسایی که مشکل دارن بدونن 

آره عزیزم من حتی معده درد داشتم و همش اومپرازول میخوردم الان دیگه معدم هم خوب شده چون واسه سوء هاضمه ...

پزشک ها کارشون شده فقط بیزنس ،خیلی بی شرافت هستن 

پزشک من یکسال زیر نظرش بودم اون موقع وضع من خیلی بهتر بود گفتم میخوام زیر نظرت باشه که داروهام رو عوض کنی و تا بهبود کامل زیر نظرت باشم 

بعد یه بار بهش گفتم پماد ونلوپلنت استفاده کنم گفتم نه نیاز نیست 

تا یک ماه پیش که دیگه وضعم وخیم بود گفت پماد ونلوپلنت استفاده کن خوب نشدی بیا لیزر 

فقط واسه پول میزارن کار مریض به اینجا برسه 

اره فقط شده تبلیغ یه پزشکی بود منوچهری خیلی ازش تعریف میکردن بعد اینجا یه خانم بود گفت رفتم پیشش 

رفتم چت خصوصی ازش پرسیدم چطوری بعد از ۶ ماه فقط نفرینش می‌کرد و اون بنده خدا مثل شما فقط پشیمون بود 

[QUOTE=336823266]یک و نیم لیتر عرق نعنا+ ۱۰۰ گرم بارهنگ+ یک لیوان گلاب بذار رو حرارت جوش که اومد ۲ یا ۳ مین بجوشه خام ...[/QUOTE

حتما انجام میدم 

این ترکیب یبوست رو بر طرف میکنه 

درسته ؟

بعضیا میگن باید نصف عرق نعنا نصف گلاب باشه اما این برا ما که مستعد اسهالم هستیم خوب نیس کلا گلاب زیا ...

خواهش میکنم 

شما دارید به من لطف می‌کنین و قدر دانتون هستم 

خوبه که دارید به اطلاعاتم اضافه میکنید چون من اینا رو نمیدونستم واقعا 

یک و نیم لیتر عرق نعنا+ ۱۰۰ گرم بارهنگ+ یک لیوان گلاب بذار رو حرارت جوش که اومد ۲ یا ۳ مین بجوشه خام ...

چقدر خوشحالم و امیدوار کننده ست وقتی میبینم خوب شدن بعضیا .

شیر هم یبوست میاره ؟

پزشک ها کارشون شده فقط بیزنس ،خیلی بی شرافت هستن  پزشک من یکسال زیر نظرش بودم اون موقع وضع من ...

تازه دکتر منوچهری یه سری کلیپ گذاشته تو آپارات همشم میگه عمل رو توصیه نمیکنم چی بگم واقعا امیدوارم که خدا جلوی کسایی که به بنده هاش آسیب میرسونن رو بگیره لامصب بعضی دکترا اصلا رحم ندارن من چقد اشتباه کردم که به حرف دکتر زنانم که هم مادرم و خودم سالهاست میشناسیمش و دلسوزه گوش ندادم😢

چقدر خوشحالم و امیدوار کننده ست وقتی میبینم خوب شدن بعضیا . شیر هم یبوست میاره ؟

وای آره برای من که خیلی یبوست زا هست هم شیر هم ماست ولی بستنی و پنیر در حد کم اوکی هست

وای آره برای من که خیلی یبوست زا هست هم شیر هم ماست ولی بستنی و پنیر در حد کم اوکی هست

پزشکی که هفته قبل رفتم پیششون میگفت 

غذاها رو دسته بندی کن 

لبنیات ،شیرینی جات،ترشی جات ،حبوبات ،تنقلات و…

و بعد امتحان کن ببین در هر دسته چی بهت نمیسازه و چی میسازه بعد یادداشت کن که یادت بمونه 

هر زمان خواستی استفاده کنی از اونایی که بهت نمیسازه همراهش ملین بخور 

من اینبار با عدس سبز و ماست پروبیوتیک  این بلا سرم اومد یه کاسه خوردم و بعدش اینجوری شدم 

پزشکی که هفته قبل رفتم پیششون میگفت  غذاها رو دسته بندی کن  لبنیات ،شیرینی جات،ترشی جات ...

غیر از خوراکیها باید حواسمون به روزهای سیکل قاعدگیمونم باشه که قبلش و اوایلش یبوست و بعدش برعکس میشه😐 اسیر شدیما😂 شما چه ملینی میخوری؟

غیر از خوراکیها باید حواسمون به روزهای سیکل قاعدگیمونم باشه که قبلش و اوایلش یبوست و بعدش برعکس میشه ...

مساله اینه که من پریودیم منظم نیست و اصلا تاریخ دقیق ندارم ازش یعنی در طول ماه کلا باید منتظرش باشم 😐

من لاکتلوز گاهی لاکسی ژل و خاکشیر با آب داغ و کمی پودر گل محمدی