رز_بنفش_خدازده مدیر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 8579 عنوان دلم میخواد برم باشگاه ولی گرونه 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 32 پست شهریه یه ماه ۱۲ جلسه میگه ۲ میلیون و نیمبدون مربیامروز رفتم پیش صاحبش آشنا پیدا کردم کلی خواهش و التماس کردم خودمو به فقیری و نداری و بدبختی زدم به ۲ و ۲۰۰ راضی شده ولی بازم خیلیه 😭 سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم 1403/01/08 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28291 تهرانه به من بگو خوبه کجاست برم نه اهواز منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 4940 کجای تهرانی خوبه باشگاهش ؟ من میترسم برم مربی خوب نباشه بدتر شم لاغرم واسه حجم و وزن میخوام ب ... فاطمیراضی اممخصوصا اینکه من شاغلم و باشگاه تا ۸شب بازه مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍
arghavan255 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 12004 فاطمی راضی ام مخصوصا اینکه من شاغلم و باشگاه تا ۸شب بازه ب من دوره ولی مربی خوب باشه بهم برنامه بده من راضی ام مربیت خوبه ؟ هدفت رسیدی؟ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️