2777
2789
عنوان

ازدواج میگن قسمته ولی دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 154 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثال نقض زیاده همه جوره اش رو دیدیم ولی در کل بله خانواده مهمه ، پدر مادری که زبون دارن مردم دارن کاربلدن و بچه هاشون رو هم اگاه بار اوردن در کل انتخابهای بهتری تو بزنگاه های مختلف زندگی دارن که یکیش ازدواجه

بارها دلم میخواد تو یه سری تاپیکها به خانمهایی که درگیر حرفهای خاله زنکی هستن بگم کاش به جای تلف کردن وقت برای این چیزا به فکر آگاه بار اوردن بچه ها باشین که براش خیلی وقت کمه 

عجب 
وای ما ایرانی ها چقدر بی فرهنگیمممممم بابا ازدواج و ول کنین چرا به موفقیت فکر نمیکنیدددددددددددددددد ...

شما به موفقیت هم برسی کنارش باید  همدم داشته باشی

اگه اینجوره  تمام طلا فروشا

دندون پزشکا

کارخانه دار ها باید مجرد بمونن

کاربر آقا 
شما به موفقیت هم برسی کنارش باید  همدم داشته باشی اگه اینجوره  تمام طلا فروشا دندون پزشک ...

اره مجردی چشه؟ شما که کاربر آقایی بهتر می‌دونی اکثر پسرا دنبال خ..ی...ن...ت هستن و چشم و دلشون سیر نیست!! این همه آدم درخواست دوستی میدن همشم پسرن جمع نمیبندما ولی اگه پسری طابق رویای ما نباشه چی؟؟؟ مجرد موندن بهتر از ازدواج ناموفق و طلاق گرفتنه

https://www.karzar.net/visa امضا کنید تا افغانی ها برن
وای ما ایرانی ها چقدر بی فرهنگیمممممم بابا ازدواج و ول کنین چرا به موفقیت فکر نمیکنیدددددددددددددددد ...

ببخشید،  شما ازدواج کردی و سه تا فرزند هم دارید، بعد به بقیه میگی بی‌فرهنگ!

اره مجردی چشه؟ شما که کاربر آقایی بهتر می‌دونی اکثر پسرا دنبال خ..ی...ن...ت هستن و چشم و دلشون سیر ن ...

من پسرم

تو جامعه زندگی میکنم

دوستی ها از ۱۷ شروع میشه...نمیخوام دخیل بشم توش...

سوال من اینه  خود شما کاملی که دنبال کامل میگردی؟

مشکل دخترامون اینه ک میگه طرف خونه داشته باشه

بهترین ماشین

طلا و...

ولی حاضر نیست  بره پله پله پیشرفت کنه

البته منظورم  قشر مرفه نیست  چون اونا باید با عمسژح خودشون...

کاربر آقا