2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا . واسطه . امید . سپردن به خدا

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

برای خدا هیچ چیز محالی وجود نداره..

فقط هر چیز زمان بندی خاص خودش رو داره

توکل کن به خودش

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

عزیزم

درکت میکنم

منم ازدواجم به مشکل خورده بود

اینقدر نذر و‌نیاز کردم… چله زیارت عاشورا برداشتم، شب جمعه ها به نیت شهید هادی دعای کمیل خوندم و اشک ریختم، اینقدر نصفه شبا پامیشدم نماز شب میخوندم و از ته دل با خدا حرف میزدم و گریه میکردم، شبای قدر حضرت علی رو صدا میزدم…. اینقدر نذرای مختلفی انجام دادم که بالاخره شد!!

ناامید نشو♥️♥️

علاوه بر اینکه همه چیز تو ازدواج خلاصه نمیشه…

ولی کلا ناامید نشو و توکل کن به خدا و ازش بخواه از ته دللللت

انشالله که بشه و من درصد بیشتر رو روی شدنش میزارم اگر واقعا در طلبش هستین (دعای مقاتل بن سلیمان رو بخونید کمی دشوار هست ولی مثل اینکه خیلی مجربه)

ولی اگر یک درصد نشد و هیچ وقت هم نشه میخواین چیکار کنین گریه و نا امیدی و لذت نبردن از زندگی ؟

به نظرم یه پلن Bهم داشته باشه باشین اینجوری ضرر نمیکنین 

پلن A رو حفظ کنین و امیدوار باقی بمونین اما ضمن رسیدن بهش پلن B رو هم تقویت کنین اینجوری چیزی رو از دست ندادین

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
2810