2777
2789
اره خدایی قبول دارم خیلی سخته اما من از زایمان میترسم حتی سزارین واسه همین دوس دارم دوقلو باشه اخه ی دونه بچه کمهخدا ایشالله تو بزرگ کردنشون کمکت کنه عزیزم

خدایی منم از زایمان میترسم ولی همسری میگه از اونجایی که تو بارداری خیلی مهربون شدی دوست دارم فاصله بچه هامون با هم ۴ ماه بشه   

۹ ماه . ۴ ماه . ۹ ماه . ۴ ماه . ۹ماه . ۴ماه ............. برو تا آخر

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

ايديناسا جان اخه واسه چي كمه؟؟؟هيچوقت نميفهمم ٢ تا بچه چي كار ميخواد بكنه كه يكي نميتونه بكنه؟!و اينكه اين دوره زمونه كدوم برادر و خواهري اون جوري كه بايدبه درد هم ميخورن؟!يا اينكه چه تضميني هست جنگ نشه قحطي يا زلزله يا چيزاي بد تر ؟نظرم اين بود براي ارضاي حس مادري يكي كافيه ولي صلاحم به ٢ تا جوجه بود.

به نظر من حاملگي و زايمان فوق العاده شيرينه اصلا نه نگران باش نه بترس

خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها، یه لحظه فکر کردم حالت بد شد

نزدیک بودش بد شه 😂😂😂ولی تاپیک بی استارتر از هم میپاشه دیگه 😢😢واسه خاطر شما دوستان عزیز خودمو کنترل کردم 😇😇😇😉😉😉😉

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

نزدیک بودش بد شه 😂😂😂ولی تاپیک بی استارتر از هم میپاشه دیگه 😢😢واسه خاطر شما دوستان عزیز خودمو کنترل کردم 😇😇😇😉😉😉😉

ای جانم ، ببخشید  

خدایی منم از زایمان میترسم ولی همسری میگه از اونجایی که تو بارداری خیلی مهربون شدی دوست دارم فاصله بچه هامون با هم ۴ ماه بشه   ۹ ماه . ۴ ماه . ۹ ماه . ۴ ماه . ۹ماه . ۴ماه ............. برو تا آخر

😂😂😂😂

ای جووونم 

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

ايديناسا جان اخه واسه چي كمه؟؟؟هيچوقت نميفهمم ٢ تا بچه چي كار ميخواد بكنه كه يكي نميتونه بكنه؟!و اينكه اين دوره زمونه كدوم برادر و خواهري اون جوري كه بايدبه درد هم ميخورن؟!يا اينكه چه تضميني هست جنگ نشه قحطي يا زلزله يا چيزاي بد تر ؟نظرم اين بود براي ارضاي حس مادري يكي كافيه ولي صلاحم به ٢ تا جوجه بود.به نظر من حاملگي و زايمان فوق العاده شيرينه اصلا نه نگران باش نه بترس

اره راست میگی ولی من دختر خالم تک دختر بود خیلی خلا عاطفی داره ی جوریه اصلا همیشه حسرته منو خاهرمو میخوره برا همین دوتا بچه ی جنس خیلی بنظرم خوبه مخصوصا دخترا خواهر نیاز دارن حالا پسرا زیاد احساسی نیستن

چه میزبانه مهمون نوازی 😂😍😛

اره راست میگی ولی من دختر خالم تک دختر بود خیلی خلا عاطفی داره ی جوریه اصلا همیشه حسرته منو خاهرمو میخوره برا همین دوتا بچه ی جنس خیلی بنظرم خوبه مخصوصا دخترا خواهر نیاز دارن حالا پسرا زیاد احساسی نیستن

واقعا موافقم .... من الآن خیلی حرفایی که به مامانم نمیزنم به خواهرم میزنم .... اگه نبود دق میکردم