2777
2789
عنوان

نوروقران دعوایی شوهرم و شوهر خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 40 پست
خب عزیرم من نمیخام کاری کرده باشهداین من اذیت میکنه میترسم توی متاهلیش کاری مردهدباشه کداین شوهرخاهر ...

مگه كاري الان از دستت برمياد؟

شما ك داري شوهرتو تعريف ميكني به كسي ك مصرف كننده است  و سر همچين ذاستاني كتك زده و فحش داده ميگي

نه ادم حسابيه..خب قطعا كاريم كرده باشع

يا نكرده باشه 

كاري قواره انجام بدي؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شوهرت  هر کاری هم کرده الان مهمه که چطور آدمیه پاشو برو سر زندگیت اگرم میدونی این رفت و آمدا دردسر ساز میشه قطع رابطه کن فقط خونه مامانت یا یواشکی با خواهرت نشست برخاست کن خانوادگی نرید و بیایید که شر بشه 

سلام عزیزم تایپکاتو خوندم وای چقد زندگی کردن باآدمایی مثل شما سختو وحشتناکه نمونش پدر من که هم مارو ...

چیکارکنم پس شوهرخاهرم گفته پتش میریزم ذو اب حتما ی کاری کرده من از استرس مردم

ای خدااااا چراخونه مامانت رفتی؟؟من بدترین کتک خوردم حتی ب بابام زنگ نزدم فقط اگ روزی میزارم میرم ک ب ...

خب من شوهرم کارشه همش ابروریزی درمیاره من میزنه ابروم پیش خونوادش میبره بمونم تواون خونه ک وی بشهدخودش نمیاد توخونه

مگه كاري الان از دستت برمياد؟ شما ك داري شوهرتو تعريف ميكني به كسي ك مصرف كننده است  و سر همچي ...

ن خب مصرف موادش دائم نی ترک کرده.ی وقتایی خیلی کم مصرف کنه بخاطر اعصابش....ولی خب ادم ابرو دار و خانواده داریه 

چیکارکنم پس شوهرخاهرم گفته پتش میریزم ذو اب حتما ی کاری کرده من از استرس مردم

خب شاید دروغ بگه شاید بدونه شما رو چه چیزایی حساسین میگم چرا داری اینکارو بازندگیت میکنی خودت خسته نشدی من تورو خیلی وقته میشناسم اینقد حالم بدمیشد از رفتارت که دیگه هیچوقت دنبالت نکردم چن ماهی میشه  دیشب یه دفه تایپک اون خانوم که شوهرش بهش شک داره دیدم خوندم که کامنتا شمارو خوندم وفهمیدم هنوز دست از کارات برنداشتی خدا چه صبری به این مرد داده چرا خودتو نجات نمیدی چرا اون مردو نجات نمیدی چرا دخترتو نجات نمیدی چقد میخوای بی دستوپا باشی 

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
خب شاید دروغ بگه شاید بدونه شما رو چه چیزایی حساسین میگم چرا داری اینکارو بازندگیت میکنی خودت خسته ن ...

دختر خپب درسته من شکاک و بددل شدم امااگر شوهرم کاری کرده باشه شما میتونی بکی نکرده...هیچکس ک از کسی خبرنداره...شوهرم ی مدت باشوهرخاهرم خوب بود شوهرخاهرمم شدیدا پسته دوس دختر و اینامدام داره میگم لابد شوهرمنم الوده کرده ک الان میگ پتشو میریزم رو اب

دختر خپب درسته من شکاک و بددل شدم امااگر شوهرم کاری کرده باشه شما میتونی بکی نکرده...هیچکس ک از کسی ...

ناراحت نشو دارم راهنماییت میکنم تو دخترتو نابود کردی به اینا فک کردی شوهرمنم خیانت کرد میدونمم طرف کیه دلو قلوه دادن شاید رابطه هم داشتن اینو ازرو بادهوا نمیگم نابود شدم مردمو زنده شدم شوهرمنم راننده جادس ولی اینجور که توکردی نکردم اززندگیم دختررو انداختمش بیرون تصمیم گرفتم بمونم تازمانیکه این دوست داشتن این وابستگی تموم شه بعد طلاقمو میگیرم تازمانیکه باهاشم نه خودم نه دخترمو نه شوهرمو اذیت نمیکنم زندگیم بخودمون تلخ نمیکنم تازمانیکه برم اگه تونستم میسازمش اگه نتونستم کنارش میذارم من تو زمان حال زندگی میکنم بخدا شوهرت مرده که تاالان تموم نکرد این زندگی نحسو اگه نمیتونی فراموش کنی برو خودتو اذیت نکن اونام اذیت نکن 

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
ناراحت نشو دارم راهنماییت میکنم تو دخترتو نابود کردی به اینا فک کردی شوهرمنم خیانت کرد میدونمم طرف ک ...

ندناراحت نمیشم عزیزم...اون دختره کثیف کی بوده الهی خداازش نکذره شوهرت نگفت چرااینکاروکرد؟؟شوهرمن خیلی خانواده دوست و غیرتیه میگ طلاق بدم مردم چشمشون دمبالته دخترم بدیخت میشه.انقد غیزتیه ک میک تحمل میکنم طلاق نمیدم...اما‌خب عزیزم تو چجور تونسی بااین وضع کناربیای یادت نمیفته ازشوهرت متمفرنشدی

ندناراحت نمیشم عزیزم...اون دختره کثیف کی بوده الهی خداازش نکذره شوهرت نگفت چرااینکاروکرد؟؟شوهرمن خیل ...

میشه ازت خواهش کنم تمومش کنی توروخدا اینقد خونوادتو اذیت نکن یچیزی بود تموم شدرف دیگه توموندی هنوزم معلوم نیست اون چیزی که توفک میکنی هست یاخیر ولی دیگه گذشت زندگیتو تودستت بگیر حاضری کتک بخوری هتکو توهین بشنوی ولی به این شکاک بودنت ادامه بدی؟؟ یه لحظه خودتو بذار جاش به یه گمان غلط آبروشو حراج زدی نابودش کردی این به اون درش کن بره دیگه اگه چیزی بعدا دیدی این کارو کن یه لحظه به دخترت فکر کن ....درباره اون دختر پرسیدی دخترعموش مجرد بود شوهرم میخواستش خواستگاریش رفت ندادن دیگه فهمیدم که باهمن حالا بماند که چیا بهم گذشت من نابود شدم افسرده شدم ولی خودمو جم کردم بدون روانشناسو مشاور.... شوهرم اونجور که باید ابراز پشیمونی نکرد ولی من به خاطر خودم ودخترم فراموش کردم گهگاهی بهش فکر میکنم ناراحت میشم یکم عصبی میشم ولی نمیذارم به زندگیم خللی وارد شه چون من کاری نکردم مشکل ازمن نبود ازبیشعوری این دوتابود چرا منو دخترم ضربشو بخوریم الان رابطم باشوهرم اکی از نظر جنسی و حسی ولی دیگه مثل سابق دوسش ندارم فقط یه وابستگیه که اگه ازبین بره این زندگیم ازهم میپاشه .....ببین ولی شرایط من باشما خیلی فرق داره شمااز هیچ چیزی مطمئن نیستین اونم یه اشتباه بود تو ربات چت ازت خواهش میکنم بذارش دربرابر ابرویی که ازش بردی تا مطمئن نشدی کاری نکن بخاطر دخترت خیلی گناه داره وسط شما .،دیونش کردین یه فرصت به خونوادت بده آدما معصوم نیستن اشتباه نکنن گذشته همسرتو فراموش کن همسرت خیلی مرده ....این حرکت همسر من  فقط یکی از خصوصیات بدشه کلکسیونی ازبدیه ولی من بخاطر دخترم فعلا میسازم توام این کارو کن حالا که موندی ،.گذشته همسرت هرچی که بود فراموش کن پشتش دربیا بذار دامادتون هرچی میگه بگه بجهنم بدرک فک کن الان میخوای زندگی کنی یه شروع دوباره توقوی تر ازاون چیزی هستی که فکرشو کنی...

فضای نی نی سایت سمه ازاینجا کمک نخواه جز انرژی منفی برای زندگیت چیزی به ارمغان نمیاره برات ببین من هزاران مشکل دارم ولی یک دفعه اینجا دردودل نکردم خودت مدیریت کن شماطلاقم بگیری بعدی فرش قرمز پهن نکرده همشون سروته یه کرباسن چه بسا شوهرشما خیلی پوئنای مثبت دیگه ای داشته باشه امیدوارم حرفام یه تلنگر باشه برات ...... 

میشه ازت خواهش کنم تمومش کنی توروخدا اینقد خونوادتو اذیت نکن یچیزی بود تموم شدرف دیگه توموندی هنوزم ...

عزیزدلم ممنوندبابت همه حرفایی ک زدی ووقت گذاشنی ممنونم...حرفات کاملا درسته‌خیلی خوب گفتی من واقعا ادم کم تحملی هستم چقد غبطه خوردم ب قوی بودن شما عزیزم متاسفم برات م این اتفاق برای تو پیش اومد تو لیاقتت خیلیییی بهترازیناس تو زن خیلی خوبی هستی امیدوارم خدا ب زندگیت نگاه کنه مشکلاتت رو حل کنه خدادخترت رو حفظ کنه برات...الان ک همسرم افتاده رو دور اینک میخام طلاقت بدم و هی حرف و حدیث طلاق فعلا کاری نمیتونم بکنم غیرازینک بشینم و خودخوری کنم

2810