2777
2789
عنوان

نوروقران دعوایی شوهرم و شوهر خاهرم

660 بازدید | 40 پست

بچه ها من شوهرخاهرم ی مرد عوضی هیز بشدت اهل روابط نامشروعه شوهرمنم شدیدااا باهاش دشمنه و میگ حق نداری خونشون بری یا بااین اقا حرف بزنی پریشب ی کلیپی نشون شوهرم میده ک مسخره بازی بود و توش فوش میدادن اونم فوش بد ب زنی ک هم اسم من بوده ک شوهرم باش دعواش میفته ک چرااین کلیپارواوردی.خلاصه ی دعوا راه انداحته شد من سرش کتک خوردم و اومدم قهر خونه بایام حالا دیروز شوهراجیم زنک زده ب مامانم ک حالا ک دومادت منظوروشهرمن پته ی من انداخته رو اب منم پته اون میندازم رو اب.من شدیداااا وسواسم درمورد خیانت و این چیزا قبلا ایناباهم جور بودن باهم بیرون میرفتن میگم نکنه شوهرم ی کاری کرده...ب مامانم گفتم مامان چرابم کفتی قسم خورد گفت بش گفتم مگ چی میدونی ازش گف میدونم ک مواد میکشه.من این موضوع رو میدونم خودم...شوهرمن ادم بدی نیس اگم باشه انقد زرنگ ک جلو این نمایان نکنه نمیدونم حالا راست گفته یا دروغ و اسنک مامانم دروغ گفت ک من اروم شم ینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلند شو برو خونت 

زندگیت رو جمع کن 

این خاله زنک بازی ها رو هم نزار اتیش به زندگیت بندازه 

هر چی هم گفت این ادم بگو اره خودم می دونستم 

قشنگ معلومه می خواد اتیش بین شما رو بیشتر کنه این وسط 

واقعاااا متوجه نمیشی که داره موش می دوانه ؟

خدایا خودت پشت و پناهم باش
بلند شو برو خونت  زندگیت رو جمع کن  این خاله زنک بازی ها رو هم نزار اتیش به زندگیت بنداز ...

چی بگم اونشب ک این اتفاق افتاد و شوهرم باش دعواگرفته بود تاصب شوهرم نخابید گف من شک ندارم این برام حرف درمیاره...ولی نمیدونم چراحس میکنم قبلا ک باهم خوب بودن ی غلطی کرده شوهرخانرم شوهرمنم دخیل کرده

چی بگم اونشب ک این اتفاق افتاد و شوهرم باش دعواگرفته بود تاصب شوهرم نخابید گف من شک ندارم این برام ح ...

شیطان قشنگ داره جولان میده 

حواست هست؟

نزار زمدگیت بپاشه 

باشه کرده باشه شاید میگم در گذشته کاری طبق گمان خودت من نمی دونم 

شایدکرده باشی کاری ولی توبه کرده که زندگیش رو دوست داره 

ادم نمی تونه اشتباه کنه؟

ادم جایزه الخطا نیست؟

ببین نه تو خود پاکی از هر گناهی و خطایی نه اون بنده خدا 

مهم اینه نزترید شیطان صفت ها زندگیتونو نابود کنن 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
شیطان قشنگ داره جولان میده  حواست هست؟ نزار زمدگیت بپاشه  باشه کرده باشه شاید میگم در گ ...

خب عزیرم من نمیخام کاری کرده باشهداین من اذیت میکنه میترسم توی متاهلیش کاری مردهدباشه کداین شوهرخاهرم میدونه

خب عزیرم من نمیخام کاری کرده باشهداین من اذیت میکنه میترسم توی متاهلیش کاری مردهدباشه کداین شوهرخاهر ...

سلام عزیزم تایپکاتو خوندم وای چقد زندگی کردن باآدمایی مثل شما سختو وحشتناکه نمونش پدر من که هم مارو ذلیل کرد هم مادرمونو 😢

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

ای خدااااا چراخونه مامانت رفتی؟؟من بدترین کتک خوردم حتی ب بابام زنگ نزدم فقط اگ روزی میزارم میرم ک بخام طلاق بگیرم..خودت میگی داماد ادم درستی نیس...ب فرضم شوهرت کاری کرد الان ک تموم شد...پاشو برو خونت بدتر نکن وضعو

2810