2777
2789
عنوان

داریم جدامیشیم شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 90 پست
دیگه ازدواج سنتیه انتخاب خانوادس

خیلی ببخشید خانواده و بزرگترا اونموقع شما سنتون کمتر بود راضی شدن شوهرت بدن با اینکه دختر بچه بودی!😤الان که اختلاف بینتون افتاده ادای عاقلا رو در میارن و مثلا خوبتو میخوان!؟اگه عاقل بودن تو اون سن کم اصلا فکر شوهر دادنتون نبودن،دوم اونم به مردی با این اختلاف سنی زیاد!ببین خودت با مشاور صحبت کن و اگه این مرد اخلاقش بهتر شد و قدرتو میدونه با سیاست برگرد به زندگیت اگه اگه اگه قدرتو بدونه و برات ارزش قائل شه ازین به بعد!بگو من سنم کمه شما با این سنت لج بازی میکنی!!؟واا زشته واسه مرد با این سن!😐اگه نه هم واقعا اوف به خانواده و فامیلتون که زندگی دخترشونو خراب کردن!(منظورم ازدواج سن پایین و بی فکری و اختلاف سنی!)..بهر حال موفق باشی گلم🙏🏻🦋

'من شدم خونه ی امن..من شدم خون تو رگت..🩸..خواننده مورد علاقم تا ابد'امیر تتلو'🤘🏻🔥💜🦋💜🗝️✨۱۱۲۲۸ttal4۴✨ باز من تو عمق تاریکی منتظر نور باز میشه این در صبح میشه این شب..👁️✨'با ساختن خودم رشد و پرورش افکار مثبتم تا بتونم تو تاریک ترین لحظه های زندگیم سرچشمه نور احترام ،عشق ،صبر اراده انرژی مثبت امنیت وشادی خانواده و مردمم باشم🤲🏼🧚🏼‍♀️ اینجوری بهشتی که همه دنبالشن رو میتونیم باکمک هم بسازیم و ازش لذت ببریم"🙏🏻🔥💖🌈🌄🌱🧘🏻‍♀️🌱🦋🌀🌋✨⛰️🌠🌍🧚🏼‍♀️🌊🌬️⚡