2777
2789
عنوان

داریم جدامیشیم شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 90 پست
باش حرف زدم میگه من خونه نمیزارم

زنگ و پیام بی فایدس یا حرف زدن تو دادگاه بی فایدس برید بیرون تنها با هم حرف بزنید بگو من زنتم  ما یه بچه داریم خونوادت برا من قابل احترامن ولی من دارم عذاب میکشم پیش خونوادت خونواده تو شاید بهترین خونواده باشن ولی برا زندگی کردن باهاشون مناسب نیستن.  

بگو مشکلی که میشه حلش کرد رو با طلاق حل نمیکنن و تو هم اگه ذره ای ارامش من بچمون خودت برات مهم خونه رو جدا کن چون من چیز بدی ازت نمیخوام بهش بگو دوباره بدون در نظر گرفتن نظر اطرافیان بهش فکر کنه و بهت خبر بده اخرشم بهش بگو اومدم به خودمون واسه اخرین بار فرصت بدم اینارو بگو نه دنبال کش دادن بحث باشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس چرا نرفتی وقتی اومد آشتی؟ تو مگه نگفتی اون جهنم بهتر از خونه باباته

خانوادم نزاشتن جلو بزرگترابرم بازم دعواراه بندازم اونم از یه جامیگه باید باخانواده قطع ارتباط کنم گوشی بی گوشی ارایش بیرون رفتن ممنوع بابام راضی نشد

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوادم نزاشتن جلو بزرگترابرم بازم دعواراه بندازم اونم از یه جامیگه باید باخانواده قطع ارتباط کنم گو ...

من جنس اینجور مردارو میشناسم خیلی ببخشید ولی بزاربزرگتراادبش کنن فقط حیف که پای بچه درمیونه وگرنه همچین آدمی لیاقت زن وزندگی نداره

من جنس اینجور مردارو میشناسم خیلی ببخشید ولی بزاربزرگتراادبش کنن فقط حیف که پای بچه درمیونه وگرنه هم ...

اره منم گزاشتم دستشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا همینه خونه جدانمی کنه چون ممکنه چندشب توخونه تنها باشی اگه قبول کنه بالای خونه پدرش خونه بسازه ی ...

همش حرف خانوادشو قبول داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همش حرف خانوادشو قبول داره

نمی‌دونم بعضی ازخانواده ها چرا براخودشون دنبال دردسرن واقعا عروس داری سخته واعصاب فولادی میخواد نمیشه یه آدم آزاد رو تویه اتاق حبس کنی بالاخره بچه ها بزرگ میشن آدم دلش میخواد یکم راحت بگرده تاهروقت دلش خواست بخوابه خب وقتی این چیزابراش فراهم نباشه نارضایتی‌اش رو تو رفتارش نشون میده وتنش ها شروع میشه وتادنیا دنیاس نه عروس ازخانواده شوهر راضیه نه خانواده شوهرازعروس واقعا دوری و دوستی بهترین گزینه س

2810