دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای خدای من فکر میکردم فقط خودم اینجوری فکر میکنم ولی دختره عاشقشه هر کار میکنم برنمیگرده ازش
خب میتونه همینجوری ادامه بده تا زمانی که پسره یا دعوتش میکنه خونه یا نمیدونم ترفندای دیگهای شاید داشته باشه ولی این دوره زمونه خیلی از دخترای امروزی اینم بد نمیدونن من فکر کنم طرف دعوتش کنه هم دختره مشکلی نداشته باشه؛ ولی خب این که به ازدواج ختم بشه یا نه خیلی خیلی خیلی بعیده در حد ۱ درصد
اولشو کار ندارم قسمت دومش که میگی تازه اشنا شده و بددله غیرت مفت بخرج میده و حرفای جنسی میزنه مشکل داره اولا اگر غیرتی بود حرفای جنسی نمیزد با کسی که تازه اشنا شده بعدشم غیرت واقعی ب گیر دادن نیست ابنه که اینقدر چشمو دلشو از عشق و محبت پر میکنه که طرفش ب هیچکس نگاه نمبکنه پس نهههه
دختر خیلی نجیبیه حتی دوست پسر هم نداشته دایم داره خودشو تو رخت عروسی تصور میکنه پسره ۳ ...
میگی پسره قبلا رابطه داشته و رابطه جنسی هم بوده، خب اینجا اگر دختره نجیبه عقل حکم میکنه قید این پسر رو بزنه؛ ولی من حس میکنم اصلا پسره نیاز نبوده این مسئله رو هم مطرح کنه که قبلا رابطه داشته اونو تو این مدت کم آشنایی من حدسم اینه کلا پسره این ترفندشه که یکم بحث رو ببره سمت این مسائل و احتمالا دوست شما رو گول بزنه؛ فکر کنم پسره خیلی زبون داره که دوستت در این حد عاشق شده اگر واقعا از این پررو زبون دارا هست من توصیه میکنم دوستت فقط از دست این آدم فرار کنه