2777
2789
عنوان

پسری که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 34 پست

اینکه قبلا رابطه داشتن به خودشون مربوطه. 

ولی اینکه سر چهار روز صحبت های خارج از چهارچوب می‌کنن شخصیت فعلیشون رو خطرناک نشون می‌ده. 

بدبین‌ بودنشون هم که جای خود. 

من بودم رد می‌کردم. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
رابطه جنسی رو که اکثر پسرها و دخترها تو این زمونه دارن ولی من حس بدی به این ادمی که گفتی دارم نمیدون ...

اولشم دروغ گفته که اصلا رابطه نداشتم و فقط تو به چشمم اومدی و فلان 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا برای همینه که اون حرفای جنسی رو به عمل جنسی تبدیل کنه

وای خدای من فکر میکردم فقط خودم اینجوری فکر میکنم 

ولی دختره عاشقشه هر کار میکنم برنمیگرده ازش

وای خدای من فکر میکردم فقط خودم اینجوری فکر میکنم  ولی دختره عاشقشه هر کار میکنم برنمیگرده ازش

خب می‌تونه همینجوری ادامه بده تا زمانی که پسره یا دعوتش می‌کنه خونه یا نمی‌دونم ترفندای دیگه‌ای شاید داشته باشه ولی این دوره زمونه خیلی از دخترای امروزی اینم بد نمی‌دونن من فکر کنم طرف دعوتش کنه هم دختره مشکلی نداشته باشه؛ ولی خب این که به ازدواج ختم بشه یا نه خیلی خیلی خیلی بعیده در حد ۱ درصد

من نیستم برا یکی دیگه اس

اولشو کار ندارم قسمت دومش که میگی تازه اشنا شده و بددله غیرت مفت بخرج میده و حرفای جنسی میزنه مشکل داره اولا اگر غیرتی بود حرفای جنسی نمیزد با کسی که تازه اشنا شده بعدشم غیرت واقعی ب گیر دادن نیست ابنه که اینقدر چشمو دلشو از عشق و محبت پر میکنه که طرفش ب هیچکس نگاه نمبکنه پس نهههه

خب می‌تونه همینجوری ادامه بده تا زمانی که پسره یا دعوتش می‌کنه خونه یا نمی‌دونم ترفندای دیگه‌ای شاید ...

دختر خیلی نجیبیه حتی دوست پسر هم نداشته 

دایم داره خودشو تو رخت عروسی تصور میکنه 

پسره ۳۰ سالشه و پولداره پس این با کی ازدواج میکنه؟😑😂

دختر خیلی نجیبیه حتی دوست پسر هم نداشته  دایم داره خودشو تو رخت عروسی تصور میکنه  پسره ۳ ...

میگی پسره قبلا رابطه داشته و رابطه جنسی هم بوده، خب اینجا اگر دختره نجیبه عقل حکم میکنه قید این پسر رو بزنه؛ ولی من حس میکنم اصلا پسره نیاز نبوده این مسئله رو هم مطرح کنه که قبلا رابطه داشته اونو تو این مدت کم آشنایی من حدسم اینه کلا پسره این ترفندشه که یکم بحث رو ببره سمت این مسائل و احتمالا دوست شما رو گول بزنه؛ فکر کنم پسره خیلی زبون داره که دوستت در این حد عاشق شده اگر واقعا از این پررو زبون دارا هست من توصیه میکنم دوستت فقط از دست این آدم فرار کنه