2777
2789

منم سوالم همینه یعنی دوباره برمیگرده تنبلی تخمدان یا نع

هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلاح سبک کردم و تنبلیم رفته بود امکان داره بازم برگرده بعدسقط؟

اگ رعایت نکنی بله 

اصلاح سبک رو همیشه باید داشته باشی 

البته بعد سقط باید خیلی چیزا رعایت کنی 

چون تو این زمان ابتلا ب کیست و فیبروم و عفونت خیلی شایع هست 

من بعد سقط رو کاشی سرد راه میرفتم پیشبند نمیبستم غذاهای سرد می‌خوردم عفونت شدید گرفتم حداقل ۴۰ روز بعد سقط باید مراقبت کنی همینا هم باعث تشدید تنبلی تخمدان و هم باعث کیست و انواع عفونت میشه 

نمیدونم من به سختی تنبلیم برطرف شد

عزیزم اصلاح سبک چیزی نیست ک بگی دیگ خوب شدم و ادامه ندی 

اصلاح سبک ینی اصلاح تغذیه نادرستی و سبک زندگی نادرستیه ک قبلا داشتیم و دچارش شدیم 

تنبلی تخمدانی ها اصلاح سبک رو همیشه باید داشته باشند متاسفانه تا آخر عمر 

اگ رعایت نکنی بله  اصلاح سبک رو همیشه باید داشته باشی  البته بعد سقط باید خیلی چیزا رعای ...

ای وای من منم همین کارو کردم الان ازم ترشح خاکستری میاد احتمالا عفونت شدید گرفته باشم دکترمم تا 15هم نیست

هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
نمیدونم من به سختی تنبلیم برطرف شد

منکه با دارو حامله شدم اونم نموند دوسال اما پی درمان بودم هرکاری هم بگی انجام دادم آخر رفتم دکتر دارو گرفتم واسه بارداری

ای وای من منم همین کارو کردم الان ازم ترشح خاکستری میاد احتمالا عفونت شدید گرفته باشم دکترمم تا 15هم ...

اگ بدون بو و خارش و بدون درد کمر و لگن هست ممکنه عادی باشه 

در غیر این صورت عفونت هست 

آویشن و پونه کوهی دم کنین 

از دستمال توالت کاغذی استفاده نکنین با پارچه تمیز خشک کنین 

اگ بدون بو و خارش و بدون درد کمر و لگن هست ممکنه عادی باشه  در غیر این صورت عفونت هست  آ ...

اویشن دارم تو خونه یکمم خارش دارم از دو روز مونده به سال نو اینجوری شدم میترسم لوله هامو درگیر کنه 

اویشن دارم تو خونه یکمم خارش دارم از دو روز مونده به سال نو اینجوری شدم میترسم لوله هامو درگیر کنه&n ...

رفتن ب سرویس های عمومی 

استفاده از توالت فرنگی 

بیشتر وقتی مسافرت یا مهمونی هستی ممکنه این اتفاق بیفته