2777
2789
عنوان

مامانا دیگه شربت پلارژین به بچه هاتون ندید!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دیگه چطور میتونه تشنج زا باشه ولی دکتر گفت دیگه نده چون ممنوع شده دیگه کلا

منم وقتیپسرم زیر شش ماه بود قطره پلترژین کیدز رو دو بار بهش دادم  و هردو بار بلافاصله بعدش می‌خوابید و دست و پایش تو خواب می‌پرید من دارو رو قطع کردم.وخب پریدنش شبیه تشنج بود.به نظرتون پسرم تشنج کرده ؟یعنی فقط همین پریدن دست و پا باهم به مدت دو ساعت و تو خواب تشنج بوده به خاطر دارو؟

منم وقتیپسرم زیر شش ماه بود قطره پلترژین کیدز رو دو بار بهش دادم  و هردو بار بلافاصله بعدش می‌خ ...

فقط همون دوبار بود؟ دیگه تکرار نشد؟ 

اگه بازم تکرار شد یه متخصص مغز و اعصاب ببر که خیالت راحت شه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بله فقط همون دوباره که پلارژین بهش دادم.میخواستم‌بدونم اون حالتها تشنج بوده  یا نه؟

فکر نکنم چون دیگه تکرار نشدن

نگران نباش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الانداین تایپیک دیدم من یک هفته سرخود به بچه ۱۰ماهم پلارژین دادم براآبریزش بینی بعد خوب شد دوباره به فاصله کوتاهی دوباره آبریزش بینی شروع شد اینبار دکتر بهش داد ومن دوهفته بهش دادم یه دفعه بچم همینطوری  تشنج کرد اون موقع دلیلش پیدا نمیکردم الان این تایپیک دیدم حالم بد شد که بادست خودم باعث تشنج بچه ام شدم  

الانداین تایپیک دیدم من یک هفته سرخود به بچه ۱۰ماهم پلارژین دادم براآبریزش بینی بعد خوب شد دوباره به ...

عزیزم😢خودت و سرزنش نکن کدوم مادری دلش میاد خار به پای بچش بره اخه 

ولی دیگه سرخود دارو بهش نده 

الان تشنجش خوب شده؟ دارو میخوره؟ 

عزیزم😢خودت و سرزنش نکن کدوم مادری دلش میاد خار به پای بچش بره اخه  ولی دیگه سرخود دارو بهش ند ...

دکتر دارو نوشت بهش ندادم دیگه تکرار نشد اون حالت شکرخدا نوار مغزشم دومش هم بهترشده بود،،،،،ولی گاهی یه لرزشی مثل کسی که سردش بشه داره گاهی موقع ادرار اونجور میشه گاهی همینطوری خیلی نگرانم

عزیزم😢خودت و سرزنش نکن کدوم مادری دلش میاد خار به پای بچش بره اخه  ولی دیگه سرخود دارو بهش ند ...

وقتی که من بهش پلارژین دادم تشنج نکرد سری دوم دکتر پلارژین با نیوتادین بهش داد که روز سوم دارو خوردن تشنج کرد الان که فکر میکنم با این تایپیکی که از شما خوندم دوز انتی هیستامین بالا بوده تشنج کرده دکتر باید میدونست پلارژین هیستامین داره نیوتادین هم هیستامین داره برا بچه ۱۰ماهو نیم اینقدر انتی هیستامین زیاده   

دکتر دارو نوشت بهش ندادم دیگه تکرار نشد اون حالت شکرخدا نوار مغزشم دومش هم بهترشده بود،،،،،ولی گاهی ...

حتما داروشو بهش بده، خیلی کار خطرناکی میکنی 

تشنج شوخی بردار نیست حتما باید با دارو کنترل بشه، پسر من هشت ماهگی تشنج کرد تا الان که 22 ماهشه هنوز دارو میخوره، دکترش گفت اصلا سرخورد قطعش نکن که شدیدتر میشه 

دور از جون بچه شما باشه، تو شهرمون یه اقای 50 ساله تشنج داشت، دارو نمیخورد عارش میومد دارو بخوره! یه دفعه تشنج کرد رفت تو کما دیگه هوشیاری اش بالا نیومد و فوت کرد

وقتی که من بهش پلارژین دادم تشنج نکرد سری دوم دکتر پلارژین با نیوتادین بهش داد که روز سوم دارو خوردن ...

بله متاسفانه خیلی از دکترا سواد کافی ندارن و با جون مردم بازی میکنن

با تب تشنج کرد یا بدون تب؟ پسر من بدون تب بود

میگن با تب بهتره 

بله متاسفانه خیلی از دکترا سواد کافی ندارن و با جون مردم بازی میکنن با تب تشنج کرد یا بدون تب؟ پسر ...

اون لحظه خیلی مریض بود خروسک گرفته بود سرفه سینوزیت همه قاطی بود ولی تب نداشت ۲،۳روز قبلش تب داشت