2777
2789
عنوان

مامانا دیگه شربت پلارژین به بچه هاتون ندید!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 56 پست
همون که خارجیه؟؟؟ وای تازه داشتم میدادم به خاطر آبریزش بینی    

اره جلدش آبی رنگه

نده خوب نیست

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
همون پلاژین کیدز؟؟؟؟؟

بله

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
یک هفتس سرماخورده دارم پلارزین میدم  چون داروهای دکتر اثر نمیکرد منم پاارژین گرفتم  اخه ...

نده دیگه

دکتر گفت تازه یه هفته است نامه اومده براشون

برا بزرگا هم؟ یا فقط بچه ها

زیر یکسال

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من فکر میکنم نمیشه همینطوری بیان بگن خوب نیست ... محتویاتش گیاهیه و مشخصه چی توشه ... هیچکدوم هم مش ...

عزیزم چیزی بود که فوق تخصص مغز و اعصاب به من گفت!!بلاخره یه چیزی میدونن که میگن

منم گفتم به مامانا اینجا بگم حواسشون باشه 

نده دیگه دکتر گفت تازه یه هفته است نامه اومده براشون

دکتر گفت کلا برای بچه ها خوب نیست یا فقط زیر یه سال ؟ چون این نامه هم ظاهرا برای زیر یک ساله 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
برا بزرگا هم؟ یا فقط بچه ها

برا بچه هاست کلا

پسر من ۲۰ ماهشه، گفت نده ممنوع شده

دکتر گفت کلا برای بچه ها خوب نیست یا فقط زیر یه سال ؟ چون این نامه هم ظاهرا برای زیر یک ساله 

پسر من ۲۰ ماهشه، یعنی یک سال و هشت ماه گفت نده ممنوع شده

عزیزم چیزی بود که فوق تخصص مغز و اعصاب به من گفت!!بلاخره یه چیزی میدونن که میگن منم گفتم به مامانا ...

شما خب میپذیری ولی منی که ۳ سال هست میدم و میبینم التهاب های بچه رو میخوابونه و تب رو کنترل میکنه حقیقتش بیشتر با این جمله که باعث تشنج میشه فقط این به ذهنم میرسه که داره کاسبی تولید کننده های داروهای آنتی بیوتیک رو کساد میکنه و تصمیم گرفتند جمعش کنند ... 

من هر دارویی رو دکتر پسرم بگه نده ازشون علت میپرسم و ایشون با جزئیات توضیح میدن ... این مورد هم حتما میپرسم 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اگه این هست که نوشته چون ننوشته روی بعضی داروها زیر یک سال مصرف نکنند و ممنوعیت سن داره بسته ها برگردونده بشه... حرفی هم از تشنج زا بودن نزده ...!!!!! 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲