2777
2789
عنوان

اگه کسی بگه نمیتونی بچه تو بغل بگیری پیاده روی کنی چی جواب میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 29 پست

کم خونی شدید داری اگ طب اسلامی بلد کجاست اطرافتون قرص خون بخر ۳بسته بخور درست میشی

من قبل از اینکه پاشم کار خونه انجام بدم میخورم جون میگیرم انگار مواد زدم کلی جون میگیرم ساعت ها کار میکنم ،، نخورم  یه ربع بعد کار دیگ نمیتونم کم میارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته بچم طفلی وزنی نداره ولی این واقعیته بعد زایمان بدند خشک شده راه رفتن زیاد و نشست و برخاست برام ...

حتما این حرفارو جلوی اونا هم گفتی

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منم گفتم با کالسکه میبرم از استانر پرسیدم چقدر نزدیکه 

منم تایید کردم حرفتو

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نه نگفتم ولی مشخصه

افرین اصلا نگی

بعدم حرف خانواده شوهر رو یک گوشت در باشه یکی دروازه

چون بهشون رو بدی و مهم باشه حرفاشون برات ببخشید حتی برای زیر لحافت نظر میدن

آره کم خونم 

خب چرا به خودت نمیرسی

من تحت هر شرایطی اولیت خودمم

الانم باوجود دوتا زایمان اصلا اذیت نیستم و‌ تفاوتی با قبل از بچه دار شدنم نکردم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خب چرا به خودت نمیرسی من تحت هر شرایطی اولیت خودمم الانم باوجود دوتا زایمان اصلا اذیت نیستم و‌ تفا ...

نمیدونم مشکل از چیه؟ از ورزش نکردن؟ از کمخونی؟ از غربتم بعد ازدواج تو شعر دیگه و دلتنگیم‍؟ یا صبر کنم خودش درست میشه

نمیدونم مشکل از چیه؟ از ورزش نکردن؟ از کمخونی؟ از غربتم بعد ازدواج تو شعر دیگه و دلتنگیم‍؟ یا ...

صبر کردی دیگه ،،،یکسال شده میخاست درست بشه شده بود

،،برو‌چکاب بده،،ویتامینای لازم رو بگیر استفاده کن،،،ورزش کن حتی توی خونه،،،،اهنگ بزار برقص،،منم شهر غریب دور از خانواده هستم 

ولی خب بچه هام هستن دیگه،،من خانواده امو دارم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
افرین اصلا نگی بعدم حرف خانواده شوهر رو یک گوشت در باشه یکی دروازه چون بهشون رو بدی و مهم باشه حرف ...

منم اول ازدواج به همین معتقد بودم ولی زمان که میکذره هر چی بیشتر تیمه بندازن کم مم آدم طاقتش کم میشه