2777
2789
عنوان

کاش آخرین شبم باشه

317 بازدید | 11 پست

دلم میخاد خودم بکشممم:) 

من اصلا شادد نیستمممم  

من افسردم ختی ی دوسست ندارم اصلاااا برون‌گرا و اجتماعی نیستم و این خیلییی بدههه ۱۶ سالمه 

همش خودمو با بقیه مقایسه میکنممم عییچیم جای درست قرار نگرفتههههه دلمممم همششششش مرگگگگگ میخاددددد بچه ها من دیگه حال ادامه دادن ندارممممم شما نمیدویند چه مشکلاتی ریخته روسرممم که از پسش بر نمیامممم😭😭😭😭😭

همه‌ توی یه مقطعی این افکار رو دارن، ظاهر زندگی بقیه رو نبین...

بدون توی جایی که ماها به دنیا اومدیم خیلی همه چیز سخته ولی خب صبر رو یاد میگیری هر چقدر که بزرگتر شی، به چیزای کوچیک فعلا دل خوش باش، حتما یه روز تغییر میکنه زندگیامون‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حالم بده ۱۰ سال ازت بزرگترم امیدوارم دووم بیاری و ب سن من ک میرسی خیلی از زندگیت راضی باشی راستی با اون دل پاکت برای شفا و آمرزیده شدن من و مامانم دعا کن ممنون 

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

خواهر قشنگم

یکبار در ناامیدی بودم که کسی شعر زیر رو برام خوند و روزنه ای از روشنایی رو در دلم روشن کرد

امیدوارم منم ادامه دهنده این زنجیره باشم

گوش کن 👇

در ناامیدی بسی امید است

پایان شب سیه سپید است

گلم مال سنو سالته.. نگران نباش میگذره.. ولی مدتش بستگی به همت خودت داره.. افکار مثبت داشته باش.. تلقین به خودت که میتونی و از پیسش بر میای.. سن خیلی مزخرفیه میدونم.. پسر منم همسن شماس.. به همه چی حساسه.. قیافش، تیپش برخورد ما با هاش رفتار دوستاش.. ولی میگذرن.. 

ان‌شاءالله امشب آخرین شب امسالت باشه و از فردا و از سال جدید، درهای شادی و نعمت و رحمت خدا به روت باز شه، قطعا می‌دونی که توکل و همت و اراده‌ی خودت کلید قفل این درهاست

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

منم مثل تو از قبل ۱۶ سالگی اینجور بودم تا الان ک ۱۸ سالمه و هردفعه هم خودمو گول زدم که درست میشه اوکی میشه ولی متاسفانه همش چرته نمیشه ک نمیشه هیچی درست نمیشه فقط بدتر میشه 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰