2777
2789
عنوان

برادر شوهرم به من میگه چادر بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 66 پست

عزیزم  برای یک چادر سر مزار   جنجال درست نشه  اونم زمانیکه همسرتون پشت این ماجرا رو نخواهد گرفت ..اگر برادر شوهرتون برای مراسمی به غیر از ترحیم  این دستور رو می‌دادند  حرفشان منطقی نبود ولی الان من جای شما بودم میپوشیدم ..هر روز که مراسم ترحیم ندارند. دیگه هر طور صلاحه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا جایی ک میدونم ب برادر شوهر هیچ ربطی نداره این مسائل

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

به نظر من چهلم برادر شوهر جوونت نری زشته با شوهرت حرف بزن بگو با برادرش حرف بزنه با مانتو برو موهاتو بیرون نذار به نظر من شوهرت باید حل کنه یه خانوادن از هم ناراحت نمیشن

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
عزیزم بیخیال شو بخاطر شوهرت کوتاه بیا اون چند دقیقه موهاتو بذار تو چون به جنگ و دعوا و اوقات تلخی بع ...

بخدا میگم یکم جلوش مشخص بوده اونم نمیدونستم شال که از سرم نیوفتاده ضمنا من روز اول با شوهرم عهد بستم چادر نمیزنم اونم قبول کرده غلط کرده تو زندگی من دخالت میکنه 

خانواده زنعموی من بشدت مذهبی هستن خانواده شهدا همه هم پاسدار ودرجه دار ،دختر عموم فوت کرده سر مزار ت ...

این شخص شوهرشه دختر عموش نیست زن و شوهر باید خودشونو با هم تطبیق بدن البته اگه قصد زندگی همراه ارامش دارن

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
اینا از تعصبشونه کلا اینطورین و بد دل و شکاک وگرنه عقاید ندارن صبح تا شب کفر میکنن و به خدا اعتقاد ن ...

خب عزیزم تو دیگه جزوی ازشونی باید یکم شبیهشون شی حداقل تو مراسماشون وگرنه به مشکل میخوری